НОВИНИ ДНЯ: У президентських перегонах між Трампом та Гарріс немає явного лідера, - соцопитування  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° тепла  Якою буде погода в Україні 23 вересня: синоптикиня потішила прогнозомвсі новини дня
26.01.2012 11:49 873

Електропривід АББ з новим реактивним вентильним електродвигуном отримав премію Automation 2011

Премія Automation – найважливіша німецька нагорода в галузі автоматизації, започаткована однойменним журналом. Її щороку вручають в Нюрнбергзі на виставці SPS / IPC / DRIVES. Премію за найкраще обладнання, випущене в 2011 році, отримав електропривід з новітнім електродвигуном виробництва АББ.

Компанія АББ, лідер в технологіях для енергетики та автоматизації, отримала премію Automation 2011 за електропривід з новим реактивним вентильним синхронним ЕД. Щорічна премія Automation, започаткована однойменним журналом, за час свого існування стала мабуть найважливішою нагородою в галузі автоматизації. Незалежне журі з визнаних в галузі фахівців визначає десять найкращих продуктів, що вийшли за минулий рік. Серед цих десяти продуктів відвідувачі виставки вибирають єдиного переможця.
Революційний синхронний реактивний вентильний ЕД з перетворювачем вперше був презентований в 2011році на виставці в Ганновері, де привернув до себе значну увагу. Головною особливістю нового двигуна є інноваційний дизайн його ротора, котрий не має обмотки, на відміну від моделей звичайних синхронних двигунів. Ротор, таким чином, працює практично без електричних втрат, а його температура залишається нижчою, ніж у звичайних роторів. АББ успішно використала цю технологію для досягнення кращих показників енергоефективності та питомої потужності на одиницю об’єму та. Пакет обладнання включає в себе відповідні двигун, перетворювач та спеціальне програмне забезпечення. Оптимізований для роботи зі змінною швидкістю він дає можливість для плавного й точного управління виробничим процесом та ефективно використовує енергію.
 «Цей двигун має характеристики двигуна з постійними магнітами без використання магнітів,» – сказав Стів Рудел, керівник відділу маркетингу бізнес-підрозділу «Мотори та генератори» групи АББ.
Комплект обладнання буде доступний у двох варіантах:

  • Пакет 1: Підвищена ефективність, відповідно до стандарту IE4. Цей комплект, призначений для роботи з максимальними показниками енергоефективності та ККД.
  • Пакет 2: Висока питома продуктивність і компактний розмір. Цей комплект, призначений для досягнення найвищих промислових показників.

 

Оценка материала:

4.63 / 8
Електропривід АББ з новим реактивним вентильним електродвигуном отримав премію Automation 2011 4.63 5 8
Бізнес / Новини підприємств
26.01.2012 11:49 873
Еще материалы раздела «Новини підприємств»