НОВИНИ ДНЯ: У президентських перегонах між Трампом та Гарріс немає явного лідера, - соцопитування  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° тепла  Якою буде погода в Україні 23 вересня: синоптикиня потішила прогнозомвсі новини дня
14.02.2012 16:55 2794

ЮРИДИЧНІ ФІРМИ ENGARDE ТА INCOR ПІДПИСАЛИ ДОГОВІР ПРО СПІВПРАЦЮ

 Провідна юридична фірма України АФ «ENGARDE» та міжнародна юридична компанія Incor Alliance Law Office підписали угоду про співпрацю з метою спільного розширення міжнародної діяльності обох компаній.

Провідна юридична фірма України АФ «ENGARDE» та міжнародна юридична компанія Incor Alliance Law Office підписали угоду про співпрацю з метою спільного розширення міжнародної діяльності обох компаній. Таким чином, дві провідних юридичних фірми регіону Східної Європи встановили партнерські стосунки, що надасть їм можливість підтримувати одна одну у складних транскордонних проектах.

ENGARDE та Incor Alliance Law Office вже мають спільні успіхи у вирішенні низки важливих юридичних питань як російських, так і українських клієнтів. Метою цього союзу є вдосконалення та збільшення кількості послуг, що їх надають дві фірми на території СНД з питань господарського, міжнародного та податкового права, права інтелектуальної власності та арбітражних спорів.

Ігор Басаргін, Керуючий партнер і голова Міжнародної практики Incor Alliance Law Office, зазначив: «Підписання цієї угоди стало наслідком стратегії міжнародного зростання компанії. Україна є важливим гравцем економічного ринку СНД. Маючи присутність у 34 інших економічних центрах світу, ми розуміємо наскільки важливою є географічна присутність юридичної компанії для швидкого та якісного вирішення локальних і міжнародних завдань наших клієнтів».

Ірина Назарова, Керуючий партнер ENGARDE, також прокоментувала укладення угоди: «Минулий рік був дуже успішним для нашої фірми. Наша робота була відзначена як клієнтами, так і професійною спільнотою. Отримавши перемогу у номінації «Найкраща юридична фірма України 2011 року в галузі вирішення спорів» видань Acquisition International та Corporate INTL, а також високі рейтинги від The Legal500 – EMEA та Chambers and Partners, ми з впевненістю дивимось у майбутнє. Завдяки активній співпраці з нашими російськими, українськими та західноєвропейськими клієнтами ми свідомо посилюємо активність на російському ринку юридичних послуг. Співпраця з «Incor Alliance Law Office» стане для нас важливим та успішним кроком в цьому напрямку.»

Контакти:

АФ «ENGARDE»

вул. Воровського, 4

Київ 04214

Україна

+38044 4987380

office@engarde-attorneys.com

www.engarde-attorneys.com

Оценка материала:

4.00 / 9
ЮРИДИЧНІ ФІРМИ ENGARDE ТА INCOR ПІДПИСАЛИ ДОГОВІР ПРО СПІВПРАЦЮ 4.00 5 9
Бізнес / Новини підприємств
14.02.2012 16:55 2794
Еще материалы раздела «Новини підприємств»