<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Прес-релізи
IT та зв'язок
23.07.2008 14:30 28164

Нова послуга «Інтернет-центр» від «Київстар»: налаштувати мобільний інтернет на ПК – просто

Лідер мобільного зв’язку України «Київстар» запроваджує нову корисну послугу «Інтернет-центр». Це ексклюзивне програмне забезпечення, завдяки якому налаштування мобільного інтернету на ПК для абонентів «Київстар» стане зручним, легким та комфортним.

Віталій Ворожбит, директор з управління та розвитку послуг «Київстар»:

«Київстар» прагне, щоб інноваційні послуги робили користування мобільним зв’язком зручним та зрозумілим для наших клієнтів. Послуга доступу до мобільного інтернету, якою вже скористалися кілька мільйонів абонентів «Київстар», тепер стала ще комфортнішою. З «Інтернет-центром» налаштування мобільного інтернету – проста справа у три кроки».

Для того, щоб з’єднатися з мережею інтернет необхідно зробити лише 3 простих кроки:

1. Встановити програму

2. Підключити мобільний пристрій до комп’ютера.

Можливі способи підключення: дата-кабель, інфрачервоний порт або bluetooth

3. Обрати тип підключення:

• контрактне підключення

• передплачений зв’язок «Київстар»

• послуга «Мобільний Інтернет – ХL»

• послуга «Інтернет 3G»

• DJUICE

• Мобілич.

Кожен відвідувач офіційного сайту компанії www.kyivstar.ua може безкоштовно завантажити собі програму «Інтернет-центр» (близько 18 МБ) за лінками:

www.kyivstar.ua/personal/contract/services/centre (для абонентів передплаченого зв’язку) або

www.kyivstar.ua/personal/prepaid/services/centre (для контрактних абонентів).

Ключова перевага програмного забезпечення «Інтернет-центр» – необхідні налаштування для ПК встановлюються автоматично, абоненту потрібно лише підключити телефон і обрати свій тарифний план.

Починаючи з вересня 2008 р. у всіх центрах обслуговування абонентів «Київстар» по всій Україні також будуть безкоштовно розповсюджуватися інсталяційні диски із програмою «Інтернет-центр».

Можливості й переваги програми:

• відображення отриманого/відправленого трафіку, рівня покриття мережі та заряду батареї

• великий перелік найбільш популярних моделей мобільних пристроїв усіх виробників, офіційно представлених в Україні

• контроль об’єму трафіку в роумінгу. При роботі з мобільним інтернетом за кордоном абонент може встановити попередження – наприклад, через кожні 10 МБ

• відправлення текстових повідомлень безпосередньо з програми «Інтернет-центр» (тарифікація – згідно тарифного плану абонента).

Нова послуга «Інтернет-центр» доступна всім абонентам «Київстар».

Довідка про компанію «Київстар»:

Національний мобільний оператор «Київстар» – лідер українського ринку мобільного зв’язку, якому довіряють своє спілкування понад 23,3 млн осіб (станом на 1.07.08). «Київстар» забезпечує покриття 99,9% території України, його мережа охоплює всі великі й малі міста та понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні шляхи, більшість морських та річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги GPRS на всій території свого покриття України, а також надає роумінгові послуги в 192 країнах світу на 5 континентах. «Київстар» забезпечує жителів України найсучаснішими телекомунікаційними послугами за доступними цінами.

Оценка материала:

4.83 / 6
Нова послуга «Інтернет-центр» від «Київстар»: налаштувати мобільний інтернет на ПК – просто 4.83 5 6
Прес-релізи / IT та зв'язок
23.07.2008 14:30 28164
Еще материалы раздела «IT та зв'язок»