<
НОВИНИ ДНЯ: Байден потрапив у пастку обіцянками допомоги та страхом ескалації війни в Україні – Foreign Policy  Україні потрібні західні системи ППО для знищення розвідувальних БПЛА росіян, - ISW  Єрмак зробив сенсаційну заяву щодо безпекової угоди зі США  Мобільний зв’язок та Інтернет в Україні – під загрозою: оператори назвали сценарії  Кінець “партнерства без обмежень”: шокувальні підсумки візиту Путіна до Сі  Уникнути вручення повістки більше не вдасться: Кабмін затвердив нові правила  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росіївсі новини дня
Прес-релізи
IT та зв'язок
21.08.2008 12:29 15639

«Київстар» запрошує кожну українську родину на «Сімейні свята»

Починаючи з 23 серпня, в 21 місті України пройдуть масові «Сімейні свята «Київстар». Лідер мобільного зв’язку України, дбаючи про зміцнення стосунків у родині, надає батькам та дітям можливість весело й цікаво провести час разом. Свята пройдуть у рамках всеукраїнської програми «Київстар» «Спілкування заради майбутнього 2008».

«Сімейні свята «Київстар» починаються 23 серпня і триватимуть до 4 жовтня. Планується, що у цих заходах візьмуть участь понад 100 тис. українських родин. Родинні заходи відбуватимуться кожну суботу по черзі у 21 українському місті на головних площах міст та в центральних міських парках. Батьки й діти зможуть разом відвідати парк розваг у вигляді величезної дитячої кімнати. У парку «Київстар» на відвідувачів чекають різноманітні захоплюючі конкурси, змагання, ігри, завдання та забави. Перші «Сімейні свята «Київстар» пройдуть у Дніпропетровську, Луганську та Сумах. Загалом свята пройдуть у таких містах:

  • Дніпропетровськ, Луганськ, Суми
  • Житомир, Хмельницький, Запоріжжя
  • Івано-Франківськ, Тернопіль, Вінниця
  • Чернігів, Черкаси, Рівне
  • Харків, Сімферополь, Донецьк
  • Чернівці, Кіровоград, Одеса
  • Маріуполь, Полтава, Миколаїв

Керівник департаменту з корпоративних зв’язків компанії «Київстар» Жанна Ревнова:

«Сімейні свята «Київстар» – це своєрідні сімейні ярмарки, у яких батьки і діти зможуть брати участь тільки разом. На цих святах будуть різні розваги, атракціони, аніматори. Батьки й діти зможуть провести час, спілкуючись один з одним: і приємно, і цікаво, і з користю. Ми віримо, що це свято від «Київстар» допоможе налагодити повноцінне спілкування в родині між батьками та дітьми».

У багатьох регіональних центрах, на відміну від столиці, часто немає організованих місць для спільного сімейного дозвілля, де батьки й діти могли б відпочити разом та поспілкуватися; відчувається дефіцит свята. Тому компанія «Київстар», піклуючись про своїх абонентів та про всіх жителів України, вирішила подарувати свято всім українським родинам.

Спілкуйтесь більше зі своїми дітьми!

Довідка про програму «Спілкування заради майбутнього»:

Головна мета програми – надихнути батьків спілкуватись зі своїми дітьми більш повноцінно та якісно, адже недостатнє спілкування призводить до емоційної самотності дітей. Програма «Спілкування заради майбутнього 2008» почалася 7 серпня з відкриття мистецького скульптурного проекту на Майдані Незалежності. В рамках програми було проведено соціологічне дослідження з метою глибше вивчити питання дефіциту спілкування між батьками та дітьми. 16 серпня розпочалася всеукраїнська рекламна кампанія «Спілкуйтесь більше зі своїми дітьми». З 23 серпня по 4 жовтня в 21 місті України відбуваються масові родинні заходи «Сімейні свята «Київстар». Докладніше дізнатися про цю програму можна на сайті www.kyivstar.ua та у своєму мобільному телефоні на wap.starport.com.ua

Довідка про компанію «Київстар»:

Національний мобільний оператор «Київстар» – лідер українського ринку мобільного зв’язку, якому довіряють своє спілкування 23,45 млн українців (станом на 01.08.08). «Київстар» забезпечує покриття 99,9% території України, своєю мережею охоплюючи всі великі й малі міста та понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні шляхи, більшість морських та річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття України, а також роумінгові послуги в 192 країнах на 5 континентах світу. «Київстар» забезпечує жителів України найсучаснішими телекомунікаційними послугами за доступними цінами.

Оценка материала:

4.00 / 8
«Київстар» запрошує кожну українську родину на «Сімейні свята» 4.00 5 8
Прес-релізи / IT та зв'язок
21.08.2008 12:29 15639
Еще материалы раздела «IT та зв'язок»