<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
19.12.2012 10:15 12795

Запорізький завод феросплавів припинив роботу на рік

Запорізький феросплавний завод зупинив виробництво на рік.

Про це під час зустрічі з журналістами заявив головний інженер ЗФЗ Микола Ковтун.

«Тепер відновити виробництво буде не просто. Для цього знадобиться не менше року і понад 300 млн грн, яких у заводу немає», - сказав він.

Збитки Запорізького феросплавного заводу за 11 місяців цього року склали 653,27 млн грн. «Близько року тому на заводі погасили 12 печей. 1 грудня - інші 16. Другого грудня всі виробничі цехи заводу припинили свою роботу», - нагадав Микола Ковтун. Причина зупинки підприємства - відсутність дешевої електроенергії, повідомляє Укрінформ.

ВАТ «ЗФЗ» - одне з найбільших підприємств в Європі з виробництва феросплавів. Основна продукція заводу - різні марки феросилікомарганцю, феросиліцію, феромарганцю, марганцю металевого. Продукція експортується в країни СНД, ЄС, Азії, Африки.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Запорізький завод феросплавів припинив роботу на рік 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
19.12.2012 10:15 12795
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»