<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні запровадять QR-код замість військового квитка – Арахамія  Як зробити ідеальну тортилью на сніданок: рецепт від фудблогерки  Багато сонця і тепла, подекуди – трохи дощів: прогноз на середу  Шоколадна криза в Україні: наскільки здорожчають солодощі та чого очікувати  В яких областях найбільше ухилянтів і скількох вже доправили до ТЦК – дані Нацполіції  Ситуація не дуже хороша: синоптик про дощі в Україні  Золото подорожчало до рекордного рівня на тлі загибелі президента Іранувсі новини дня
17.01.2013 3660

Нова версія iPhone з'явиться у продажу вже влітку

Компанія Apple може запустити в продаж нову версію свого смартфона флагмана iPhone вже влітку поточного року.

Таким прогнозом поділився аналітик компанії Jeffries Пітер Майзек, на погляд якого iPhone 5S можна буде придбати вже в червні або липні. Він також повідомив, що компанія тестує два нових прототипу, один з яких iPhone 5S, інший - бюджетна версія даного смартфона.

Водночас директор з маркетингу Apple Філ Шиллер раніше спростував що з'явилися в ЗМІ про те, що компанія розробляє дешеву версію iPhone для ринків країн, що розвиваються за ціною від $99 до $149.

За словами Шиллера, це не той напрямок, в якому компанія хоче розвивати свої продукти. Він також зазначив, що Apple контролює близько 20% ринку смартфонів, але при цьому отримує близько 75% всього прибутку на цьому ринку внаслідок особливостей ціноутворення iPhone.

Оценка материала:

5.00 / 2
Нова версія iPhone з'явиться у продажу вже влітку 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
17.01.2013 3660
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»