<
НОВИНИ ДНЯ: На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі  Всеобщая мобилизация в Украине: к чему готовиться всем военнообязанным в мае  В ЄС відповіли, в яких кордонах Україна увійде до обʼєднання  Яке м'ясо на шашлик обрати: дієтологи назвали найбезпечніший варіант  Трамп виношує “мирний план” для України: що про нього відомо — The Telergaph  В Украине в понедельник, 6 мая, ожидается облачная погода. Местами возможны кратковременные дожди  Як визначатимуть придатність до служби в армії: у Міноборони роз’яснили критерії для ВЛКвсі новини дня
Політика
Україна
19.02.2013 21:00 1834

Немиря одержав перемогу у судовій боротьбі

Апеляційний суд міста Києва скасував рішення Подільського районного суду міста Києва у справі відносно народного депутата Григорія Немирі.

5 грудня 2012 року Подільський районний суд визнав діяльність колишнього віце-прем'єр-міністра України Григорія Немирі протиправною і зобов'язав його надати інформацію за запитами Асоціації «Український правозахисний альянс» (УПА) щодо походження грошей, якими Немиря розплачувався за піар екс-прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко.

Раніше Подільський райсуд Києва відкрив провадження за позовом президента асоціації «Український правозахисний альянс» Сергія Демченка до Григорія Немирі щодо ненадання відповідей на інформаційний запит за послугами, які надавалися ВО «Батьківщина» іноземними компаніями, а також фактами оплати рахунків, виставлених особисто на Немирю, іноземними фірмами, зареєстрованими в офшорних зонах.

Крім того, перший заступник генпрокурора Ренат Кузьмін 19 грудня 2012 року повідомив, що прокуратура перевіряє факти фінансування партії «Батьківщина» з 2007 до 2010 року через офшорні компанії, на допити викликають Г. Немирю.

Про це повідомляє УНН.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Немиря одержав перемогу у судовій боротьбі 5.00 5 1
Політика / Україна
19.02.2013 21:00 1834
Еще материалы раздела «Україна»