<
НОВИНИ ДНЯ: Путіну вистачить тижня: в ГУР назвали країни, на які може напасти Росія  Штрафом не обмежитися. Є 14 причин, через які водії можуть залишитися без прав  Весна пішла на вихідний: частину України підморозить найближчими днями  Синоптик розказала, яка погода чекає на українців у Провідну неділю  Глава Пентагону підтвердив, що США призупинили постачання боєприпасів до Ізраїлю  Антициклон Thomas мчить до України: синоптик розказала, як зміниться погода  9 травня в Україні збережеться суха і прохолодна погодавсі новини дня
Політика
Україна
20.02.2013 19:30 2063

Заява Кузьміна по Кучмі є елементом шантажу - політолог

Питання щодо причетності екс-президента Леоніда Кучми до вбивства журналіста Георгія Гонгадзе будуть виникати постійно і поставити у цій справі крапку буде важко.

Таку думку висловив політолог Віталій Бала, коментуючи заяву заступника генерального прокурора Рената Кузьміна щодо того, що у Генеральної прокуратури є достатньо доказів, які підтверджують причетність екс-президента України Леоніда Кучми до замовлення вбивства журналіста Георгія Ґонґадзе.

«Насправді цікаво дивитися, як це все відбувається. Бо буквально на тому тижні Кучма також зробив одну заяву щодо того, що Тимошенко немає жодної причетності до справи Щербаня. Не пройшло багато часу, а вже лунає чергова заява Кузьміна по самому Кучми», - нагадав він у коментарі Gazeta.ua, однак зауважив, що навряд чи ці події пов'язані і лише співпадінням.

Бала додав: «Навряд чи це злий умисел. Але це дійсно наштовхує на думку, що це певний чином є елементом тиску чи шантажу щодо того, щоби людина займалася своїми справами, і не лізла в інші».

На переконання політолога, захисту Кучми треба раз і назавжди вирішити це питання, оскільки маніпуляції щодо імовірної причетності екс-президента до вбивства Гонгадзе ніколи не припиняться.

«Треба вирішити це питання раз і назавжди, щоби не було жодних з цього приводу можливостей знову вплутувати екс-президента у такі неприємні моменти, тим паче вони впливають і на імідж України», - наголосив він, нагадавши також, що нещодавно на суді Пукач також зробив заяву щодо Кучми.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Заява Кузьміна по Кучмі є елементом шантажу - політолог 5.00 5 1
Політика / Україна
20.02.2013 19:30 2063
Еще материалы раздела «Україна»