<
НОВИНИ ДНЯ: Путіну вистачить тижня: в ГУР назвали країни, на які може напасти Росія  Штрафом не обмежитися. Є 14 причин, через які водії можуть залишитися без прав  Весна пішла на вихідний: частину України підморозить найближчими днями  Синоптик розказала, яка погода чекає на українців у Провідну неділю  Глава Пентагону підтвердив, що США призупинили постачання боєприпасів до Ізраїлю  Антициклон Thomas мчить до України: синоптик розказала, як зміниться погода  9 травня в Україні збережеться суха і прохолодна погодавсі новини дня
Політика
Україна
14.03.2013 1011

77% українців незадоволені роботою Верховної Ради

Більшість українців незадоволені роботою Верховної Ради.

Про це свідчать результати опитування, проведеного фондом «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва в період з 5 по 13 березня.

Про це повідомила на прес-конференції в Укрінформі директор фонду Ірина Бекешкіна.

«Лише 14% населення повністю чи переважно задоволені тим, як зараз працює Верховна Рада. Переважно чи зовсім незадоволені її роботою 77%», - сказала вона.

Бекешкіна повідомила, що лише трохи більше третини населення (35%) вважає, що нинішня Верховна Рада допрацює увесь належний термін до листопада 2017 року; 28% опитаних дотримуються думки, що відбудуться дострокові вибори; а 37% не змогли відповісти на це запитання.

Ставлення до блокування Верховної Ради в українців суперечливе. «43% сприймають блокування позитивно, бо треба домагатися виконання депутатами вимог Конституції, 31% - негативно, інші ставляться байдуже до цієї ситуації», - зазначила вона.

Водночас, за словами Бекешкіної, більшість виборців (77%) ще не розчарувались у своїх обранцях, і вважають свій вибір під час парламентських перегонів правильним.

Оценка материала:

5.00 / 2
77% українців незадоволені роботою Верховної Ради 5.00 5 2
Політика / Україна
14.03.2013 1011
Еще материалы раздела «Україна»