<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Політика
Україна
 Наталия Мелещук 19.03.2013 10886

Топ-10 потенційних кандидатів у мери Києва

Цим літом у столиці мають пройти вибори. Якщо головний фаворит парламентської гонки, Віталій Кличко, відмовиться балотуватися, ситуація стане вкрай заплутаною та слабко прогнозованою. Хто господарюватиме в Києві найближчі п'ять років?

Андрій Іллєнко, народний депутат, фракція ВО «Свобода»

m_3

Місце народження: м. Київ

Вік: 25 років

Кількість походів на вибори мера Києва: 0

Як намагався сподобатися: у Іллєнка два ексклюзиви — наймолодший і єдиний корінний киянин з усіх потенційних кандидатів. Добре це чи погано, враховуючи, що столичний електорат ніколи не був споконвічно київським за походженням і юним — успіх Черновецькому, як відомо, принесли саме «бабусі». Разом з іншими представниками «Свободи» бере активну участь в акціях протесту проти незаконних забудов , передачі пам'яток архітектури в приватні руки, бореться з незаконними рішеннями київської влади. При спробі не допустити захоплення рейдерами столичного Гостинного двору отримав серйозні травми в зіткненні з «Беркутом». Після інциденту на сторінці депутата в Facebook з'явився запис: «Гостиний двір знову звільнено. Це наше місто і наша земля». Там же він порадував виборців повідомленням про те, що досягнуто «тактичної перемоги» у боротьбі з незаконним будівництвом по вулиці Кіото 5–9 — Господарський суд прийняв рішення на користь місцевих мешканців. Ініціював боротьбу з київськими «наливайками».

Оценка материала:

4.50 / 8
Топ-10 потенційних кандидатів у мери Києва 4.50 5 8
Політика / Україна
 Наталия Мелещук 19.03.2013 10886
Еще материалы раздела «Україна»