<
НОВИНИ ДНЯ: Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  "У нас є надлишки". У Конгресі США закликали терміново передати Україні касетні бомби  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Перший в Києві. Міноборони заявило про відкриття нового Центр рекрутингу до ЗСУ  Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник пояснив  Рецепт курячого філе з шинкою та сиром у паніруваннівсі новини дня
Політика
Україна
 Наталия Мелещук 19.03.2013 10884

Топ-10 потенційних кандидатів у мери Києва

Цим літом у столиці мають пройти вибори. Якщо головний фаворит парламентської гонки, Віталій Кличко, відмовиться балотуватися, ситуація стане вкрай заплутаною та слабко прогнозованою. Хто господарюватиме в Києві найближчі п'ять років?

Олександр Омельченко, екс-мер Києва, голова партії «Єдність»

m_8

Місце народження: с. Зозив, Вінницька обл.

Вік: 74 роки

Кількість походів на вибори мера Києва: 4

Як намагався сподобатися: подейкують, що він «проковтнув» образу на киян — за те, що не переобрали його мером у 2006 році, і готовий знову спробувати щастя на виборах. Багато років влада і міське господарство в Києві асоціювалася лише з Олександром Омельченком. За нього істотно змінився вигляд міста. Хоча сьогодні багато хто характеризує реконструкцію Хрещатика та інших центральних вулиць як несвоєчасну акцію і звинувачує Омельченка в корупції, — саме за нього Київ почав набувати вигляду європейської столиці.

Оценка материала:

4.50 / 8
Топ-10 потенційних кандидатів у мери Києва 4.50 5 8
Політика / Україна
 Наталия Мелещук 19.03.2013 10884
Еще материалы раздела «Україна»