<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Політика
Україна
 Наталия Мелещук 19.03.2013 10886

Топ-10 потенційних кандидатів у мери Києва

Цим літом у столиці мають пройти вибори. Якщо головний фаворит парламентської гонки, Віталій Кличко, відмовиться балотуватися, ситуація стане вкрай заплутаною та слабко прогнозованою. Хто господарюватиме в Києві найближчі п'ять років?

Олег Ляшко, позафракційний нардеп, лідер Радикальної партії

m_6

Місце народження: м. Чернігів

Вік: 40 років

Кількість походів на вибори мера Києва: 0

Як намагався сподобатися: його повсюдні портрети з вилами запам'яталися киянам з парламентських виборів. Останнім часом він став частим гостем на сесії Київради. Кожен візит супроводжується епатажними виступами, відео та записами на його сторінці у Facebook, наприклад: «Прийшов давати чортів депутатам Київради», «Підвішу догори ногами будь-якого депутата, хто крастиме столичну землю». Виступив проти спроби передати частину Маріїнського парку приватним особам. На одному із засідань заблокував трибуну Київради з вимогою припинити розбазарювання майна міста. Зірвав ухвалення рішення про реорганізацію (на його думку — закриття) поліклініки № 3 у Дарницькому районі столиці. Своїм друзям у соцмережі повідомив, що зустрічався з людьми з ЖЕКу № 406, на бульварі Перова, зайнявся наведенням порядку в цьому та інших ЖЕКах. Закликав заблокувати ВР, допоки уряд не поверне Києву «вкрадені з міськбюджету 8 млрд грн».

Оценка материала:

4.50 / 8
Топ-10 потенційних кандидатів у мери Києва 4.50 5 8
Політика / Україна
 Наталия Мелещук 19.03.2013 10886
Еще материалы раздела «Україна»