<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Політика
Україна
 Наталия Мелещук 19.03.2013 10886

Топ-10 потенційних кандидатів у мери Києва

Цим літом у столиці мають пройти вибори. Якщо головний фаворит парламентської гонки, Віталій Кличко, відмовиться балотуватися, ситуація стане вкрай заплутаною та слабко прогнозованою. Хто господарюватиме в Києві найближчі п'ять років?

Віталій Кличко, народний депутат, лідер фракції «УДАР»

m_5

Місце народження: с. Біловодське, Киргизстан

Вік: 41 рік

Кількість походів на вибори мера Києва: 2

Як намагався сподобатися: Кличко — чемпіон, гордість країни. Як політик він не встиг заплямувати себе ганебною співпрацею, виступає за все добре проти всього поганого. Щоправда, у певної частини електорату завжди викликав скепсис: мовляв, політика — не бокс: потрібні не кулаки, а інтелект. Як наслідок, на виборах мера у столиці йому двічі не пощастило, натомість він зміг провести свою фракцію до Київради, де боровся з «молодою командою» Черновецького, яка прославилася земельно-майновим дерибаном. І ось, нарешті, на парламентських виборах у 2012 році київський електорат, здавалося, «дозрів» до Кличка, віддавши за його партію УДАР 25% голосів (загальний показник по Україні — 13,96%). Але тепер уже сам Кличко не знає, чи хоче він у мери столиці, і головне, чи хоче він бути мером за Попова. Сьогодні на його офіційному сайті фактично немає повідомлень про Київ, тепер його хвилюють проблеми масштабу країни.

Оценка материала:

4.50 / 8
Топ-10 потенційних кандидатів у мери Києва 4.50 5 8
Політика / Україна
 Наталия Мелещук 19.03.2013 10886
Еще материалы раздела «Україна»