<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Політика
Україна
 Наталия Мелещук 19.03.2013 10886

Топ-10 потенційних кандидатів у мери Києва

Цим літом у столиці мають пройти вибори. Якщо головний фаворит парламентської гонки, Віталій Кличко, відмовиться балотуватися, ситуація стане вкрай заплутаною та слабко прогнозованою. Хто господарюватиме в Києві найближчі п'ять років?

Олександр Попов, голова КМДА, член Партії регіонів

m_7

Місце народження: м. Кривий Ріг, Дніпропетровська обл.

Вік: 52 роки

Кількість походів на вибори мера Києва: 0

Як намагався сподобатися: за неповні три роки на посаді голови КМДА за відсутності справжнього мера Попов встиг багато, щоправда, не без допомоги Кабміну. При ньому в місті відкрили п’ять станцій метро, на підході шоста — «Теремки». Запущено міську електричку. Уряд допоміг Києву добудувати цілу низку дорожніх розв'язок — на Московській площі, перед мостом Патона на правому березі Дніпра, біля станції метро «Дніпро». У 2011 році на інфраструктурні проекти в Києві Кабмін виділив 1,5 млрд грн, у 2012-му — 0,85 млрд грн. Ще 0,5 млрд грн пішло з держбюджету на заміну столичних ліфтів, ремонт під'їздів, освітлення та асфальтування прибудинкових територій. Загальний обсяг вливань із держбюджету на капітальні видатки у столиці в 2010–2012 роках був вдвічі більший, ніж за три попередні роки. Щоправда, в бюджеті на 2013 рік витрати на Київ різко скоротили, що змусило голову КМДА обрушитися з критикою на прем'єра. Однак Попов продовжує асоціюватися з партією влади, яка не дуже популярна у столиці.

Оценка материала:

4.50 / 8
Топ-10 потенційних кандидатів у мери Києва 4.50 5 8
Політика / Україна
 Наталия Мелещук 19.03.2013 10886
Еще материалы раздела «Україна»