<
НОВИНИ ДНЯ: Росія, Китай та КНДР не будуть ворогами США, - Трамп назвав умову  Справа про штурм Капітолію проти Трампа: суд підвищив юридичну планку для прокурорів  Люди на пляжі - як "живий щит": Маломуж прокоментував "приліт" по відпочивальниках у Севастополі  Липень почнеться з гроз на заході України  Що робити, якщо власник виселяє з орендованої квартири раніше терміну: інструкція від адвоката  Синоптики дали прогноз на липень: яка погода чекає на українців  Спека посилиться: синоптики повідомили, якою буде погода 30 червнявсі новини дня
21.03.2013 926

Газпром погодився переглянути довгострокові контракти

ВАТ «Газпром» відкоригує обсяги природного газу, що постачаються за річними та довгостроковими контрактами, з урахуванням обсягів, запланованих для спотової торгівлі.

Таке рішення ухвалило правління «Газпрому».

«Буде потрібно коректування обсягів природного газу, що поставляються „Газпромом“ за річними та довгостроковими контрактами, з урахуванням обсягів, запланованих для спотової торгівлі», - йдеться в прес-релізі компанії, яке цитує УНН.

Крім того, з метою підвищення дисципліни виконання договірних зобов’язань з боку постачальників і споживачів правління «Газпрому» вирішило вдосконалити правила постачання газу в РФ і умови його транспортування.

Ці та інші заходи необхідні для успішного запуску біржової та електронної торгівлі газом в Росії, відзначається в інформації.

Нагадаємо, що в 2006-2008роках у відповідності з постановами Уряду РФ на електронній торговельній площадці ТОВ “Газпром Міжрегіонгаз” був проведений експеримент з продажу фізичних обсягів газу ВАТ “Газпром” і незалежних виробників за ринковими цінами. Обсяг реалізації перевищив 13,3 млрд куб. м газу на загальну суму 20,7 млрд рублів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Газпром погодився переглянути довгострокові контракти 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
21.03.2013 926
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»