<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомо  В Україні 16 травня переважно без опадів, вдень до +18°  В Києві стане тепліше: прогноз на 16 травня  Натяк на потепління: як зміниться погода в Україні 16 травня  Спочатку — дощі: в Україні прогнозують потепління до +22 градусіввсі новини дня
Політика
Україна
23.04.2013 15:28 6288

Доля Тимошенко не турбує Захід - експерт

Політолог і соціолог Євген Копатько зазначає, що для Заходу тема Юлії Тимошенко не є пріоритетом.

Експерт наголошує, що іноземні політики більше стурбовані своїми внутрішніми проблемами, а шум, який створюють соратники екс-прем'єра ні що інше, як бажання привернути більше уваги до теми Юлії Тимошенко.

«Я часто спілкуюся з закордонними експертами, і дуже мала кількість людей на Заході і в Європі розуміють, те, що насправді відбувається відносно справи Юлії Тимошенко. Є офіційна позиція Заходу, але навіть їх офіційні особи, якщо вникнути в суть, мало що розуміють в проблематиці цієї теми, це я вам точно кажу», - наголосив він.

Соціолог наголосив, що дещо розуміють тільки окремі експерти, яких одиниці.

«Ця тема України знаходиться на периферії європейських інтересів, вони вирішують свої питання – криза, криза в Греції, в Іспанії та проблеми Єврозони та інше. Це для них глобальні теми, і тема Юлії Тимошенко не є в пріоритеті. У них є картинка «В Україні погано, бо там вибіркове правосуддя», а коли їм починаєш ставити уточнюючі питання, йдуть від теми або говорять, що всіх нюансів не знають. А більшість з них не знають, де Україна знаходиться на карті світу. От і все», - пояснив політолог, якого цитує УНН.

 

Оценка материала:

5.00 / 2
Доля Тимошенко не турбує Захід - експерт 5.00 5 2
Політика / Україна
23.04.2013 15:28 6288
Еще материалы раздела «Україна»