<
НОВИНИ ДНЯ: Традиційні великодні страви: що їли у світле свято наші предки і чому це не лише паска та яйця  Українцям розповіли про погоду у вихідні. Чи можна їхати на природу?  В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього року  Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експерта  Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібновсі новини дня
Життя та Стиль
Автоклуб
02.05.2013 16:00 6813

Рейтинг найбільш жахливих доріг України

Виходячи з останніх даних «Укрремдорстроя», вже здійснено ремонт 79 тис. кв. м. доріг з 96 тис. запланованих. А згідно з інформацією «Укравтодору», його зусиллями усунута «ямковість» на 98% відсотках автодоріг державного значення. Проте таких кардинальних змін ні водії, ні їх пасажири поки не помітили.

 

Найбільш розбитими автомобільними трасами в Україні вважаються наступні.

Житомир-Бердичів: дорожне полотно вкрите незліченною кількістю ямок. Пересуватися можна лише узбіччям.

Павлоград-Донецьк: у деяких сміливців, які ризикнули повністю подолати дану автотрасу з глибокими западинами, відскакувала вихлопна система.

Решетилівка-Дніпропетровськ: ця траса місцями переходить плавно в напрямку, що нагадує звичайну ґрунтову дорогу.

Летичів-Хмельницький: на тій ділянці дороги, яка ближча до міста Летичів, швидкісний режим пересування наближається до нуля.

Одессса-Березівка: автомобільні любителі між собою називають таку трасу «порцією екстриму». Тут глибокі вибоїни, мальовничі розломи і тріщини.

Тернопіль-Львів: поїздку тутешньою провальною дорогою не витримує підвіска не тільки легкових, але навіть вантажних машин - на КамАЗі ресори лопаються.

Біла Церква-Умань: стан автотраси водії характеризують коротко - як після бомбардування. Тут рух ускладнений, а через кожні п'ятдесят-сімдесят метрів зустрічаються вибоїни і горбки.

Житомир-Любар: складається враження, що кожні десять метрів траси робили по черзі українські та закордонні будівельники: рівні ділянки міняються на розбиті.

Кременець-Біла Церква: цей напрямок далекобійниками названо «дорогою Другої Світової», оскільки вона всіяна ямами, що розтягнулися на обидві смуги.

Львів-Луцьк: автомагістраль, вкрита вибоїнами, випробовує на міцність нерви водіїв і підвіски практично через кожні сто метрів.

Враження від українських доріг підсумувала Kiev Times.

Оценка материала:

5.00 / 3
Рейтинг найбільш жахливих доріг України 5.00 5 3
Життя та Стиль / Автоклуб
02.05.2013 16:00 6813
Еще материалы раздела «Автоклуб»