<
НОВИНИ ДНЯ: Угорщина працює над переоцінкою свого членства в НАТО, - Орбан  Чи перевіряють додаток Резерв+ на кордоні: відповідь ДПСУ  Мобілізація в Україні: що означають статуси в картці військовозобов’язаного  До України мчить антициклон: синоптик попереджає про шторм  Без сюрпризів не минеться: синоптик дав прогноз погоди на все літо  Вихідні будуть теплими, але з короткочасними дощами  Чи потішить теплом перший місяць літа: синоптики розповіли про погоду в червнівсі новини дня
14.06.2013 1045

Акція «З Днем народження» з нагоди 21-річчя VAB Банку

З нагоди 21-річчя з 10 червня по 10 вересня 2013 року VAB Банк запускає Акцію «З Днем народження», в рамках якої пропонуються депозит «Подарунок» та картка «Подарунок» для всіх діючих та нових клієнтів банку, а також для їхніх друзів та знайомих.

Клієнти зможуть скористатися можливістю відкрити депозити та картки за особливими умовами, отримати гарантовані подарунки, а також взяти участь у розіграші 3-х поїздок до Англії, Швейцарії, Японії і долучитися до тих цінностей, які Банк прагнув відобразити в своїх депозитних продуктах, а саме: точність , надійність та досконалість.

До депозиту «Подарунок» кожен клієнт гарантовано отримає надбавку до діючої відсоткової ставки в розмірі +2% у гривнях та +1% у доларах США / Євро, один з 21 000 призів та можливість оформлення преміальної картки VISA Gold зі знижкою 21%.

«VAВ Банк традиційно святкує дні народження, пропонуючи різноманітні акційні умови для своїх клієнтів. У попередні роки з нагоди річниці Банку розігрувалися 1 млн гривень, автомобіль «Хаммер», а цього року до 21-річчя Банку, яке святкуватиметься 2 липня, клієнти отримують можливість відкрити депозити та картки за особливими умовами, а також взяти участь у розіграші 3-х поїздок для двох до Англії, Швейцарії, Японії. Це підтверджує, що банк завжди піклується про своїх клієнтів, пропонуючи їм цікаві та вигідні продукти», - зазначає Антон Шаперенков, заступник голови правління VAB Банку, директор роздрібного банку цієї фінустанови.

Оформити такий депозит можна як у відділенні Банку, так і в Інтернет-банкінгу, з детальними умовами продукту можна ознайомитися на офіційному сайті VAB Банку.

Оценка материала:

5.00 / 1
Акція «З Днем народження» з нагоди 21-річчя VAB Банку 5.00 5 1
Бізнес / Новини підприємств
14.06.2013 1045
Еще материалы раздела «Новини підприємств»