<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні здорожчає пальне: в чому головна проблема  До України йде спека: прогноз погоди на вівторок, 21 травня  Хто і де може вручати повістки: що каже новий закон про мобілізацію  Україна зробила Крим непридатним для російських військ – Годжес про удари по півострову  Кулеба зробив різку заяву щодо зброї від партнерів і примусу України до переговорів  Чи будуть заморозки в Україні до літа: синоптик надав докладний прогноз погоди на тиждень  Чому в Кремлі кажуть про "буферну зону" в Україні: аналітики поясниливсі новини дня
Політика
Україна
22.07.2013 17:30 2773

Канівець знову хоче до «Батьківщини»

Народний депутат Олег Канівець заявляє про своє повернення у фракцію «Батьківщина».  

Рішення Канівця пов'язано з недавнім рішенням президії політради ВО «Батьківщина», яка 17 липня відсторонила Віктора Швеця з посади партійного куратора Львівської області. На його місце обрано Сергія Власенка.

Канівець вважає, що таким чином він підтвердить сказане раніше. Свій вихід з фракції 4 квітня 2013 року Канівець пояснював не політичними міркуваннями, а внутрішніми інтригами, які проти нього плели партійний куратор Львівщини Швець та голова обласної організації «Батьківщини» Роман Ілик.

Канівець зазначає, що нині для повернення у фракцію в нього немає жодних особистих перепон. Коментуючи свою заяву, він запевнив, що також не висуватиме якихось інших умов.

Нагадаємо, що 4 квітня 2013 року Канівець вийшов із фракції Всеукраїнського об'єднання «Батьківщина». За заявою самого депутата, це відбулось у відповідь на бездіяльність її керівництва.

За повідомленням Gazeta.ua.

Оценка материала:

5.00 / 1
Канівець знову хоче до «Батьківщини» 5.00 5 1
Політика / Україна
22.07.2013 17:30 2773
Еще материалы раздела «Україна»