<
НОВИНИ ДНЯ: "Кулічів у нас точно не було". Інтерв'ю з етнологом про Великодні заборони, традиції і Паску Мертвих  Споживчі кредити. Що потрібно знати перед оформленням позики  В Україні стане трохи прохолодніше: прогноз погоди на 3 травня  У Міноборони розповіли, коли запрацює електронний кабінет військовозобов’язаного  Навіщо Грузії закон про іноагентів і чому демонстранти проти: думка експерта  Офіцер "Азову" про ситуацію на фронті: "Противник хоче змусити нас припинити вірити в свою боротьбу"  До України повертаються заморозки: де і коли суттєво знизиться температуравсі новини дня
Політика
Україна
16.09.2013 10:21 1715

В інтернеті запустили віртуальний «референдум» за Митний союз

В інтернеті з'явився сайт для збору голосів на підтримку проведення Всеукраїнського референдуму щодо вступу України до МС.

Наразі на ресурсі referendum2013.in.ua на підтримку Митного союзу вже віддали «голоси» 7150 чоловік. Також тут можна висловитися проти МС, і таких голосів - більше 6300.

Варто зауважити, що з одного комп'ютера  »за» і «проти» не можна проголосувати необмежену кількість разів лише на одній з внутрішніх сторінок. Якщо ж перейти на іншу сторінку, де також розміщено форму для голосування, натиснувши «я за» чи «я проти», голос також буде враховано.

За матеріалами Українська правда

Оценка материала:

2.00 / 4
В інтернеті запустили віртуальний «референдум» за Митний союз 2.00 5 4
Політика / Україна
16.09.2013 10:21 1715
Еще материалы раздела «Україна»