<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітня  Мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята: на які зміни чекати у травнівсі новини дня
Політика
Україна
24.09.2013 11:02 11545

Огризко поставив діагноз заявам Глазьєва щодо України

Екс-міністр закордонних справ Володимир Огризко впевнений, що заяви з боку Росії щодо втрати Україною повноцінного партнерства з Росією у разі підписання асоціації з ЄС, з розряду пустослів’я.

Про це він повідомив в ексклюзивному інтерв’ю Контрактам.

« Я нещодавно перечитав Будапештський меморандум. Цей документ був підписаний, коли Україна відмовлялася від ядерної зброї. Тоді кілька країн, зокрема Росія, зобов’язалися не тиснути на Україну, не здійснювати агресії тощо. Те саме записано у двосторонньому договорі з Москвою 1997 року», - наголосив політик.

Однак, за словами екс-міністра, ці документи не рятують Україну від прикладів так званого «стратегічного партнерства».

«Немає жодного партнерства! Ні стратегічного, ні, навіть, звичайного. Є просто спроби поставити нас на місце і загнати насильно в цей «Мутний» союз. Я не знаю, чи буде пан Глазьєв продовжувати такі свої заклинання, але вони не мають під собою жодного реального змісту», - підсумував Огризко.

Повністю інтерв’ю з Володимиром Огризко читайте тут.

Оценка материала:

4.43 / 7
Огризко поставив діагноз заявам Глазьєва щодо України 4.43 5 7
Політика / Україна
24.09.2013 11:02 11545
Еще материалы раздела «Україна»