<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітня  Мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята: на які зміни чекати у травнівсі новини дня
Політика
Україна
29.12.2013 14:00 8634

Тисяча людей поїхала у автопробіг до Межигір'я

Близько тисячі активістів починають висуватися від станції метро «Героїв Дніпра» у бік резиденції президента Віктора Януковича «Межигір'я».  

Серед мітингувальників понад півсотні велосипедистів. Більшу частину протестувальників планується відправити на автобусах, деякі готуються до пішої ходи.

Крім того, на місці перебувають активісти Автомайдану, які мають намір відвозити протестувальників до Межигір'я.

Протестувальники тримають державні прапори України, кілька прапорів Всеукраїнського об'єднання «Свобода», прапор Закарпаття. Вони вигукують гасла і несуть з собою труну.

На мітингу присутні народні депутати, зокрема, члени фракції «Батьківщина» Андрій Парубій та Олександр Бригинець, депутати Київської міської ради, 15-я сотня самооборони Євромайдану, письменники і журналісти.

За повідомленням «Інтерфакс-Україна».

Оценка материала:

4.00 / 4
Тисяча людей поїхала у автопробіг до Межигір'я 4.00 5 4
Політика / Україна
29.12.2013 14:00 8634
Еще материалы раздела «Україна»