<
НОВИНИ ДНЯ: Опади та до + 25°С: прогноз погоди по Київщині на 16 червня  Штурм Києва на початку війни: Путін ошелешив брехнею про плани Кремля  Рецепт паштету з курячого філе  Метеорологи б'ють на сполох через похолодання в Тихому океані: як Ла-Нінья змінить погоду влітку  Удари ЗСУ по системах ППО можуть зробити Крим непридатним для армії РФ, - ISW  Наступ чи оборона: що українці думають про стратегію у війні з Росією  Більше сонця та до +33°C: прогноз погоди в Україні на тиждень із 17 червнявсі новини дня
Політика
Україна
11.03.2014 14:45 3837

На Сумщині виявили частину "чорної бухгалтерії" Межигір'я

Склад "чорної бухгалтерії", врятований самообороною та Автомайданом від знищення на Сумщині – це документація, звезена з Межигір'я.

Тонни паперів, датованих 2008-2013 роками, намагався спалити сторож приватного маєтку, що перебуває у володінні подружжя харківських бізнесменів.

Врятовані документи із написами "готівка" та касовими книгами без жодних печаток активісти передали фінансовим контролерам.

Документація, запевняють в податковій, свідчить про незаконне використання бюджетних коштів керівниками українських міст та областей.

Це фактично доказова база за кримінальними провадженням, розпочатим ще влітку.

"Проводиться вилучення документів, буде відкрито кримінальне провадження, прийматиметься рішення за даними документами, за ч.3 ст. 212 - ухилення від сплати податків", - повідомив Сергій Корнющенко, слідчий фінансових розслідувань Міндоходів у Сумській області.

За повідомленням ТСН.

Оценка материала:

5.00 / 1
На Сумщині виявили частину "чорної бухгалтерії" Межигір'я 5.00 5 1
Політика / Україна
11.03.2014 14:45 3837
Еще материалы раздела «Україна»