<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: за яких умов  Коли не знаєте, що приготувати: три рецепти страв з мʼяса на вечерю  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Переговори з Росією можливі: Кулеба назвав дві головні умовивсі новини дня
Політика
Україна
16.04.2014 17:45 3069

Українські військові, погрожуючи гранатою, прорвали блокаду

У Краматорську колона української техніки з чотирьох БМД вирвалася з блокади проросійських сил. Місцеві пустилися в погоню на шести авто та квадро циклі, передає Громадське ТБ.

Як передають місцеві жителі, український військовий дістав гранату, зірвав чеку та наказав людям, що блокували техніку, розійтися.

Колона вирушила убік краматорського аеродрому. Українські БМД переслідує автобус із 30-ма озброєними терористами. Почалася перестрілка. Колона розвернулася та поїхала убік Дружківки.

Колона звернула в поле між Краматорськом та Дружківкою. Автобус продовжує переслідування. Наші військові відкрили попереджувальний вогонь із бортових гармат.

 

За матеріалами: Українська правда

Оценка материала:

5.00 / 1
Українські військові, погрожуючи гранатою, прорвали блокаду 5.00 5 1
Політика / Україна
16.04.2014 17:45 3069
Еще материалы раздела «Україна»