<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає у Байдена пройти перевірку на наркотики перед дебатами  США проведуть наступного тижня чергове засідання "Рамштайну"  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росії  В Україні 19 травня утримається суха погода, вдень до +24°  Местами грозы. Синоптики рассказали о погоде на 19 мая в Украине  Бувають відмови. Що робити, якщо дані військовозобов'язаного не оновлюються в ЦНАПі  Тепло, але подекуди з дощами: якою буде погода в Україні 19 травнявсі новини дня
Політика
Україна
17.07.2014 7790

ЄС продовжує затягувати введення санкції проти Росії

На саміті 16 липня глави держав і урядів країн ЄС погодилися застосовувати штрафні санкції проти підприємств, державних установ і організацій, які сприяли порушенню територіальної цілісності України.

Відзначається, що ЄС вперше прийняв санкції проти російських підприємств. Однак остаточний перелік осіб і компаній, на які будуть поширюватися санкції, Єврокомісія складе до кінця липня.

Штрафні заходи передбачають заборону на в'їзд до країн ЄС і заморожування активів.

Крім того, лідери країн Євросоюзу дали вказівку керівництву Європейського інвестиційного банку (ЄІБ) та Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР) не фінансувати нові проекти в Росії.

Раніше США ввели санкції щодо низки компаній-представників російського військово-промислового комплексу.

За матеріалами: Європейська правда

Оценка материала:

5.00 / 1
ЄС продовжує затягувати введення санкції проти Росії 5.00 5 1
Політика / Україна
17.07.2014 7790
Еще материалы раздела «Україна»