НОВИНИ ДНЯ: Рецепт канелоні з м'ясним фаршем  Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  "Ринок тютюну та алкоголю без контрабанди". В Україні готують запуск системи еАкциз, - Федоров  Словаччина хоче відновити відносини з Росією: до чого тут Україна  На вихідних у більшості регіонів Україні дощитиме, вдень до +27°  Лукашенко відзначився черговою цинічною заявою щодо України  В Україні впали продажі вживаних авто: які моделі найпопулярнішівсі новини дня
Політика
Україна
17.07.2014 1036

У Росії помер поранений у боях з терористами український боєць

Один з українських прикордонників, госпіталізованих у лікарню Ростовської області, помер.

«Незважаючи на зроблену в повному обсязі лікувально-діагностичну допомогу, один з пацієнтів помер від важких ушкоджень внутрішніх органів і тривалого періоду до початку надання медичної допомоги – більше 12 годин», – йдеться у повідомленні обласного міністерства охорони здоров'я РФ.

За даними Мінздраву, другий поранений перебуває у вкрай важкому стані. «Фахівцями обласних лікувальних установ вирішується питання про можливість його евакуації в профільні установи обласного рівня», – відзначає Мінздрав.

Як уточнювало погрануправління ФСБ Росії по Ростовській області, в одного з українських прикордонників було поранення в живіт, у другого – множинні опіки й осколкові поранення. При госпіталізації стан обох поранених був критичним.

Раніше представник погрануправління ФСБ Росії по Ростовській області Василь Малаєв повідомив, що в 14:00 мск середи на російський пункт пропуску «Куйбишево» надійшла інформація про важке поранення двох українські прикордонників. Поранені були шпиталізовані в куйбишевську районну лікарню.

Як уточнило обласне погрануправління ФСБ РФ, у середу в лікарню міста Гуково (Ростовська область) було госпіталізовано 15 поранених військовослужбовців України.

Як відомо, у середу з російського Гуково вівся обстріл із Градів української території в районі Червонопартизанська.

За матеріалами: Українська правда

Оценка материала:

5.00 / 1
У Росії помер поранений у боях з терористами український боєць 5.00 5 1
Політика / Україна
17.07.2014 1036
Еще материалы раздела «Україна»