<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні у перші дні літа очікується спека з дощами і грозами  Мобілізація священників: чи є відстрочка або бронювання, цікаві деталі  В Україні підняли тариф на світло: як зміняться суми у платіжках вже влітку  Ексклюзивний прогноз погоди на червень: місяць буде жахливим  Німеччина надасть Україні черговий пакет військової допомоги на 500 млн євро: що туди увійде  ГУР уточнило дані про атаку на катери "Тунець": втрати РФ зросли  Чому в Україні труднощі з виробництвом снарядів стандарту НАТО: відповідь зброяравсі новини дня
Політика
Україна
19.07.2014 744

Київ скористається супутниковими даними для визначення місця запуску ракети, що поцілила в «Боїнг»

Генеральний прокурор України Віталій Ярема заявляє, що офіційний Київ попросить у міжнародних організацій дані супутників для визначення місця запуску ракети, що поцілила в літак «Боїнг-777» Malaysia Airlines.

«Ми зараз звертатимемося до міжнародних організацій, що мають супутники, і зафіксували, звідки полетіла ця ракета. Те, що це зроблено або росіянами, або терористами з російської військової техніки - це однозначно. Українських підрозділів ППО у цьому місці немає, і ми не використовуємо засоби ППО у зоні АТО», - сказав він в інтерв'ю виданню «Українська правда».

Генпрокурор також розповів, що розслідування цієї авіакатастрофи проводити складно. «Зараз його здійснювати дуже важко. Але фіксація цієї події відбувається відповідно до норм кримінально-процесуального законодавства, збираються відповідні докази», - сказав він.

«Щойно ми виб'ємо терористів з цієї території, повне і об'єктивне розслідування», - пообіцяв генпрокурор.

Оценка материала:

5.00 / 1
Київ скористається супутниковими даними для визначення місця запуску ракети, що поцілила в «Боїнг» 5.00 5 1
Політика / Україна
19.07.2014 744
Еще материалы раздела «Україна»