<
НОВИНИ ДНЯ: Зеленський назвав два шляхи тиску на РФ для закінчення війни  Як приготувати оладки з цукіні та пармезаном без борошна: рецепт від Савви Лібкіна  Коли цього року Маковія в Україні: Медовий Спас будемо святкувати за новим календарем  Cиноптики розповіли, якою буде погода в Україні 17-21 червня   Навіть після повістки: є чотири поважні причини не з'явитися в ТЦК  Як приготувати справжній Львівський сирник: секрети розкриває фудблогерка  Спека повертається разом із зливами: якою буде погода в Україні на тижні 17 — 23 червнявсі новини дня
Політика
Україна
21.07.2014 603

Роботи з пошуку тіл на місці катастрофи малайзійського лайнера завершено

Українські рятувальники завершили роботи з пошуку тіл загиблих унаслідок краху малайзійського літака «Боїнг-777».

«Наразі згідно з рапортом ГСЧС України, роботи з пошуку тіл невинно загиблих завершені. І можна констатувати, що знайдено 282 тіла і 87 фрагментів, що належать 16 тілам невинно загиблих людей», - повідомив віце-прем'єр Володимир Гройсман, який очолює держкомісію з розслідування авіакатастрофи.

Вагони-рефрижератори з тілами загиблих будуть відправлені до Харкова після 19:00 у понеділок. «Усі тіла загиблих завантажені у спеціальні вагони-рефрижератори - їх два і ми очікуємо, що цей поїзд буде відпущено в місце, про яке ми домовилися раніше з усіма сторонами - в Харків», - сказав Гройсман.

За його словами, в Харкові прибуття тіл вже очікує міжнародна група з 31 експерта з різних країн.

Водночас, як зазначив, спікер інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко, незаконні збройні формування досі не випускають вагони-рефрижератори з тілами загиблих із залізничної станції м.Торез у Донецькій області, яку вони контролюють. «Досі терористи не дозволяють», - сказав він на брифінгу в понеділок у Києві.

По матеріалам: Інтерфакс-Украина

Оценка материала:

5.00 / 1
Роботи з пошуку тіл на місці катастрофи малайзійського лайнера завершено 5.00 5 1
Політика / Україна
21.07.2014 603
Еще материалы раздела «Україна»