<
НОВИНИ ДНЯ: Байдена закликали врегулювати використання криптовалюти для обходу санкцій  Чому в Україні заборонені феєрверки та які штрафи за використання  Готуємось до Великодня: як пофарбувати яйця натуральними барвниками  В Україні 30 квiтня вдень до 25° тепла, без опадів  Частина України заллє дощами на Великдень: прогноз погоди на тиждень  Литва і Польща повинні замінувати кордони з РФ і Білоруссю: генерал зробив важливу заяву  Як Україна буде захищати F-16 на аеродромах: відповідь Повітряних силвсі новини дня
Політика
Україна
24.07.2014 791

Російські терористи готувалися вбивати українських дітей

1-2 вересня найманці планували теракти у Слов'янську. Там у навчальних закладах знайшли вибухівки дистанційного управління.

Про це під час брифінгу повідомив речник Інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко.

За словами Лисенка, днями СБУ відвернула серію терактів, унаслідок яких могли загинути діти у Слов'янську. Зокрема у місцевій школі №4 знайдено вибухівки, закладені терористами. «Тільки в 1 приміщенні було знайдено 4 закладені вибухові пристрої та півкілограма пластиду, пристосованого для дистанційного управління», - зазначив Лисенко.

Подібними вибухівками були заміновані інші навчальні заклади Слов'янська. За його словами, пристрої були готові для застосування. Їх знешкодили українські сапери.

Як зазначив Лисенко, за попередньою версією, найманці планували здійснити теракти саме 1-2 вересня, коли діти йдуть до школи. «Після цього неприпустимо називати цих людей ополченцями. Це навіть не бандити, це російські терористи, що готові були вбивати українських дітей», - сказав Лисенко.

За матеріалами: Українська правда

Оценка материала:

5.00 / 1
Російські терористи готувалися вбивати українських дітей 5.00 5 1
Політика / Україна
24.07.2014 791
Еще материалы раздела «Україна»