<
НОВИНИ ДНЯ: Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі США  Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічки  Коли День вишиванки 2024: дата, традиції і цікаві факти  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не будевсі новини дня
Політика
Україна
29.07.2014 2915

Частково придатним слід готуватися до військової служби - Міноборони

Частково придатні до військової служби в мирний час не можуть бути звільнені від служби в особливий період.

«Частково придатні (до служби – ред.) у мирний час мають служити згідно з нашими медичними рекомендаціями. Ми не маємо права їх звільнити від виконання військових обов'язків», - заявив директор Військово-медичного департаменту Міноборони Віталій Андронатій.

Крім того, як повідомляє прес-служба уряду, Кабінет Міністрів на засіданні 23 липня усунув законодавчі обмеження щодо служби призовників в органах внутрішніх справ.

Постанова «Про внесення змін до пункту 3 Положення про проходження служби рядовим і начальницьким складом органів внутрішніх справ» передбачає виключення заборони на прийняття на службу в органи внутрішніх справ призовників.

Реалізація цього акту допоможе остаточно врегулювати питання про надання відстрочення від призову на термінову військову службу особам рядового й начальницького складу органів внутрішніх справ на увесь період їхньої служби. Крім того, це дасть змогу усунути в акті уряду відповідне обмеження щодо неможливості прийняття на службу до органів внутрішніх справ осіб призовного віку.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Оценка материала:

3.00 / 2
Частково придатним слід готуватися до військової служби - Міноборони 3.00 5 2
Політика / Україна
29.07.2014 2915
Еще материалы раздела «Україна»