<
НОВИНИ ДНЯ: Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Експерт про удари СБУ по НПЗ РФ: "Путіна саджають на болісний шпагат"  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Україну накриють дощі з грозами: карта погоди на Великдень і Світлу Седмицю  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Чиновникам змінили правила бронювання від мобілізації: хто не отримає відстрочку  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травнявсі новини дня
Політика
Росія
06.08.2014 27244

Сибірська страшилка для Путіна міняє назву

Організатори «Маршу за федералізацію Сибіру» змінили назву й тематику маршу.

«Організаторами було відкликано повідомлення, що потрапило під немилість і неузгодженість, після чого було прийнято рішення змінити тематику маршу. У мерію подано нове повідомлення на «Марш за непорушність конституційного ладу, зокрема за дотримання державою принципу федералізму, закріпленого в ст.1 і 5 Конституції Російської Федерації», - написали організатори заходу в соціальній мережі «ВКонтакте».

Раніше мерія Новосибірська відмовилася погодити акцію з попередньою назвою. Згідно зі сканом документа, викладеного на сторінці заходу, чиновники мотивували відмову «забезпеченням непорушності конституційного ладу, територіальної цілісності й суверенітету Російської Федерації».

Організатори акції також подали заяву в прокуратуру на необґрунтовані, на їхню думку, дії мерії й мають намір направити звернення на ім'я мера Новосибірська.

Нагадаємо, 17 серпня в Новосибірську має відбутися «Марш за федералізації Сибіру». Російська влада намагається будь що заблокувати цю ініціативу.

За матеріалами: ВВС

Оценка материала:

5.00 / 5
Сибірська страшилка для Путіна міняє назву 5.00 5 5
Політика / Росія
06.08.2014 27244
Еще материалы раздела «Росія»