<
НОВИНИ ДНЯ: До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травня  Мобілізація по-новому 2024: скількох чоловіків призвуть на війну та якими методами  Блінкен зробив гучну заяву про удари по РФ американською зброєю  Російська пропагандистка Симоньян уже “знайшла” причетних до замаху на Фіцо  Короткочасні грози з проясненнями: синоптик дала прогноз погоди в Україні на 17 травня  Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляромвсі новини дня
Політика
Україна
12.08.2014 11:40 2564

Оприлюднений список зрадників і пристосуванців серед міліціонерів, які перейшли на бік ДНР

Радник глави МВС України Арсена Авакова Антон Геращенко оприлюднив список 150 співробітників міліції Донецька, які перейшли на бік ДНР.

Список із 150 прізвищ міліціонерів Донецька, які добровільно перейшли на бік ДНР, А.Геращенко опублікував на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

«Це не остаточний список. Будуть і ще. І нехай всі ті, хто вирішив стати зрадником і пристосуванцем, знають, що ми про них знаємо», - додав радник глави МВС.

Він зазначив, що свідомо розділяє поняття «зрадник» і «пристосуванець». Як приклад своєї тези він назвав ім’я начальниці міліцейського гуртожитку. «Зрозуміло, що особливої шкоди Україні на такому посту ця добра жінка не завдасть - підривати мости і катувати полонених навряд чи буде», - висловив думку Геращенко.

Водночас, радник глави МВС України зазначив, що «її готовність служити Донецькій народній республіці показує її життєву позицію - держава Україна, її цілісність і не залежність для неї порожній звук».

Геращенко вважає, що навіть якщо ця людина не скоїла на своїй посаді злочинів, то, все одно, їй більше ніколи не працювати в міліції. «А повинно бути так, щоб такого штибу пристосуванці не могли працювати в органах місцевого самоврядування та державної влади. Нехай йде торгує на базар!» - зауважив Геращенко.

Водночас, радник голови МВС наголосив, що далеко не всі донецькі міліціонери виявилися зрадниками і пристосуванцями, і цей список він отримав саме від співробітників міліції, «які, як розвідники під час Великої Вітчизняної, знайшли спосіб вилучити ці документи та передати до МВС, для того, щоб ми і суспільство могли очиститися від зрадників».

«Тепер завдяки роботі чесних міліціонерів, кожен з цього списку зрадників і пристосуванців буде під пильним контролем служби внутрішньої безпеки МВС, прокуратури та СБУ. Кожному має бути зроблено по справах його», - додав він.

Оценка материала:

5.00 / 1
Оприлюднений список зрадників і пристосуванців серед міліціонерів, які перейшли на бік ДНР 5.00 5 1
Політика / Україна
12.08.2014 11:40 2564
Еще материалы раздела «Україна»