НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
08.11.2018   Київ, Україна   gazeta.ua

У Києві проходить технологічна виставка: роботи, скутери та електромобілі

Цього тижня у Міжнародному виставковому центрі біля метро Лівобережна в Києві відкрилися 2 виставки, де презентують цікаві зразки техніки. Перша – Екологія підприємства, друга – Комунтех-2018. Вони триватимуть до 9 листопада. У павільйонах виставкового центру розмітили сотні одиниць різноманітних транспортних засобів - від велосипедів і мотоциклів до вантажівок і тракторів.
На стенді вантажної техніки розповідав про новинки та спілкувався із відвідувачами робот Кікі. Жінка-машина відповідала на питання, фотографувалася, жартувала.
Практично у центрі павільйона розмістили трицикли Hercules. Більшість із моделей створені для дрібного бізнесу. Оснащені кузовами та будками. У рух машини приводить електричний двигун. Батареї для його живлення розміщені під вантажною платформою. Трицикл можна завантажити до 500 кг. Запасу ходу акумуляторів вистачає на 40 км, зарядка триває до 4 год. від розетки 220 В. Такі трицикли коштують від 58 тис. грн залежно від модифікації.
На стенді "Клубу електротранспорту" показали елетромотоцикл із новим типом акумуляторів, які можна зарядити за 15 хв. Цікаво, що контролювати роботу акумулятора можна зі смартфона через спеціальний додаток. Оскільки у мотоцикла силовий агрегат потужністю до 3 кВт, для його водіння не потрібне водійське посвітчення.
"Це китайський серійний мотоцикл, який ми переробили й зробили досконалішим, - говорить інженер Олексій Петренко. Він займався технічним оснащенням байку. - Це був засіб із свинцевими акумуляторами. Ми поставили літій-титанатні елементи живлення. Це дозволяє робити швидку зарядку. Потрібно всього 6 хв. для заповнення 80 відсотків їхньої ємності. За 15 хв. – до повної зарядки. Інший плюс – акумуляторі 10 тисяч циклів заряду-розряду вони витримують. Запас ходу мотоцикла – понад 50 кілометрів. Максимальна швидкість – 50 кілометрів за годину. Такий мотоцикл підійде для пересування містом".
Навпроти мотоцикла розмістили міський електричний автобус Skywell. Такими транспортними засобами у майбутньому можна замінити тролейбуси і дизельні автобуси. Його довжина 8,5 метрів. Він розрахований на 27 сидячих місць і 61 стояче. Оснащений 150-кіловатним силовим агрегатом. Акумулятори розміщені під підлогою. Вони підтримують зарядку на швидкісних пристроях – суперчарджерах. Для цього потрібно 30-45 хвилин. Запас ходу автобуса - 300 км.
Трохи далі – десяток електромобілів різних марок. Поставили популярний Nissan Leaf за $16,5 тис. Далі – електричні Renault Zoe, Volkswagen e-Golf , Mercedes-Benz B-Class Electric Drive.
Крім цього було чимало української техніки, зробленої на базі шасі різноманітних авто. Наприклад, вперше показали вакуумний автомобіль на базі машини JAC N120. А на сусідньому стенді АГСОЛКО представвили новий фронтальний навантажувач Changlin.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
фотоконкурсы, сборная Украины, дети, церковь, пожары, ВСУ, фотоподборки, корабли, оккупация, Львів, авиация, Дмитрий Дятлов, США, женщины, фотопроект, стихийные бедствия, выборы, Одесса, #Євромайдан, пандемия, город, экология, технологии, портрет, фестивали, праздники, война, передовая, Донбасс, показы, акции, туризм, Киевщина, марш, люди, учения, фотография, культура, мир, Карпаты, визиты, музыка, Бахмут, спорт, Россия, ДСНС, суд, мода, Динамо, Нацгвардия, протесты, ЗСУ, пляжи, Порошенко, пейзажи, солдат, столкновения, полиция, коронавирус, политика, путешествия, Новый Год, медицина, митинги, юмор, дизайн, НАТО, терроризм, Зеленский, живопись, искусство, Киев, Верховная Рада, природа, выставки, Шахтер, обстрелы, уикенд, карантин, Александр Зубко, животные, Польша, военная техника, история, Китай, ВМС, зима, соревнования, футбол, самолеты, общество, Крым, автомобили, Майдан, Путин, архитектура, тест-драйв, традиции, Сергей Смоленцев, Війна

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36