<
НОВИНИ ДНЯ: Які дріжджі найкраще використовувати для випікання паски  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   Скільки заробляють українці у Польщі: нове дослідження  Один із регіонів Росії "задонатив" ЗСУ мільйони рублів: губернатор в істериці  На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росії  Заплатити чи гальмувати: який штраф загрожує водію за перевищення швидкостівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
28.01.2018 2185

У Києві знайдено нові факти про народження Казимира Малевича

Під час зйомок документального фільму «Малевич» в грудні 2017 року в київському архіві були знайдені невідомі раніше документи, що відкривають нові факти про народження Казимира Малевича.

30 січня на прес-конференції будуть оголошенні сенсаційні архівні знахідки щодо народження Казимира Малевича в Києві.  Ця подія пройде 30 січня 2018 року об 11:30 в Українському кризовому медіа-центрі (вул. Хрещатик 2, другий поверх).

Спікери:

дослідниця творчості К.Малевича, креативний продюсер і автор сценарію фільму «Малевич» Тетяна Філевська;

художник та письменник Олександр Павлов;

мистецтвознавець Дмитро Горбачов;

режисер фільму Володимир Луцький;

продюсери фільму Олег Щербина;

Голова державного агентства України з питань кіно Пилип Іллєнко

Член правління, співзасновник УКМЦ, Геннадій Курочка

Член правління, співзасновник УКМЦ, Наталя Попович

Модерує Олеся Драшкаба - художниця, кураторка, креативна директорка УКМЦ.

Нагадаємо, що документальний фільм «Малевич» (робоча назва «Чорний квадрат») виграв 9-й конкурсний відбір та отримав фінансову підтримку Держкіно України. Виробництвом стрічки займається компанія Fresh Production Group. Зйомки фільму відбувались в Україні, Польші і США. Фільм буде включати в себе коментарі світових діячів мистецтва, а також сучасних українських художників і діячів культури.

Цей фільм розповідає про життя і творчість одного з найвідоміших художників ХХ ст. Казимира Малевича та його вплив на світову культуру. Основна ідея фільму – розповісти про зв’язок художника з Україною та повернення в Київ наприкінці 1920-х років.

Заявки на акредитацію надсилайте на електронну пошту: natazdorova@gmail.com

Прес-служба Fresh Production Group, Наталя Паламарчук (067-659-56-56)

Оценка материала:

5.00 / 2
У Києві знайдено нові факти про народження Казимира Малевича 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
28.01.2018 2185
Еще материалы раздела «Суспільство»