<
НОВИНИ ДНЯ: Як зробити різнокольорові яйця за допомогою натуральних барвників  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"  Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготування  Коли Поливаний понеділок 2024 року: дата, історія та звичаї свята  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літавсі новини дня
Прес-релізи
IT та зв'язок
24.03.2008 14:46 15180

«Київстар» – кращий роботодавець України за версією журналу «Діловий»

Компанію «Київстар» визнано абсолютним лідером рейтингу «50 кращих роботодавців» журналу «Діловий» в усіх категоріях та за всіма версіями – на думку представників top-, middle- та low-менеджменту.

Директор по персоналу та розвитку організації компанії «Київстар» Олена Кропив`янська:

«Київстар» заслужено вважається роботодавцем № 1 в Україні. Колектив професіоналів компанії – гордість національного оператора. Ми володіємо цілим комплексом програм, спрямованих на розвиток персоналу. Це не лише комфортні умови праці, високий рівень доходів та комплексний соціальний пакет. Компанія також створює широкі можливості для професійної самореалізації та кар’єрного зростання кожного співробітника».

Авторитетний журнал «Діловий» уже втретє складає рейтинг кращих роботодавців України, і з них два останні роки «Київстар» є незмінним лідером рейтингу.

«Київстар» посів 1-е місце в основному рейтингу «50 кращих роботодавців України», значно випередивши інші компанії за кількістю голосів. У рейтингу «Кращого роботодавця галузі телекомунікацій» національний оператор зайняв теж 1-шу позицію.

«Київстар» зайняв лідируючу позицію і в усіх інших рейтингах дослідження:

– Топ-10 брендів кращих роботодавців за версією топ-менеджмента

– Топ-12 брендів кращих роботодавців за версією middle-менеджмента

– Топ-12 брендів кращих роботодавців за версією low-менеджмента и спеціалістів

– Рейтинг «Лояльності».

Компанія «Київстар» неодноразово визнавалася кращим роботодавцем України. Так, дослідницька компанія GFK Ukraine називала «Київстар» кращим роботодавцем як у 2006, так і у 2007 роках (рейтинги журналу «Кореспондент»). За даними підсумкового рейтингу компанії «Работа Интернешнл» за 2007 рік, «Київстар» посів перше місце у переліку найбільш привабливих роботодавців України. У рейтингу журналу «Комп&ньон» «10 компаній, що надихають» за 2007 рік «Київстар» посідає першу позицію.

Довідка про компанію:

Національний мобільний оператор «Київстар» – лідер українського ринку мобільного зв’язку, якому довіряють своє спілкування понад 23,71 млн осіб (станом на 01.03.08). «Київстар» забезпечує покриття території, де проживає 99,9% населення України, охоплюючи своєю мережею усі великі та малі міста та понад 28 тис. сільських населених пунктів, всі основні національні та регіональні шляхи, більшість морських та річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття України, а також роумінгові послуги в мережах 350 зарубіжних операторів у 185 країнах на 5 континентах світу. «Київстар» забезпечує мешканців України найсучаснішими телекомунікаційними послугами за доступними цінами.

Оценка материала:

3.86 / 7
«Київстар» – кращий роботодавець України за версією журналу «Діловий» 3.86 5 7
Прес-релізи / IT та зв'язок
24.03.2008 14:46 15180
Еще материалы раздела «IT та зв'язок»