<
НОВИНИ ДНЯ: На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росії  Заплатити чи гальмувати: який штраф загрожує водію за перевищення швидкості  Коли білоруський диктатор піде "на спокій": відповідь Лукашенка  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Росія має конкретний план, як зірвати Саміт миру: Зеленський зробив заяву  Як правильно обирати банк для розміщення депозиту: на що звернути увагувсі новини дня
Прес-релізи
IT та зв'язок
05.05.2008 17:40 15589

45 коп./хв. на всі номери – новий тарифний план «ВСІ МЕРЕЖІ» для абонентів «МОБІЛИЧ»

Новий тарифний план «Всі мережі» стане вигідним кожному абоненту «МОБІЛИЧА», який прагне недорого спілкуватися з абонентами усіх операторів мобільного та фіксованого зв’язку – по 0,45 грн за хвилину. Плата за з’єднання для абонентів «МОБІЛИЧ», як завжди, відсутня.

Пільгова тарифікація для абонентів діє в межах перших 200 хвилин на місяць. Далі кожна хвилина дзвінка залишається так само доступною – усього по 0,60 грн. При цьому вартість її не залежить від напряму – тарифний план «Всі мережі» передбачає єдину тарифікацію на всі номери абонентів «МОБІЛИЧ», «Київстар», DJUICE, на всі номери абонентів фіксованого та мобільного зв’язку України.

Перші акційні хвилини надаються відразу після підключення до акції, а кожні чергові 200 хвилин надаються у той же ж календарний день місяця, коли були нараховані перші акційні хвилини. Абонент «МОБІЛИЧ» щомісяця сповіщатиметься оператором про нарахування акційних хвилин за допомогою SMS-повідомлень.

Акційні 200 хвилин можна використати упродовж одного місяця з моменту нарахування. Після нарахування нових акційних хвилин невикористані за попередній місяць хвилини анулюються. Кількість акційних хвилин, що залишилися, абонент «МОБІЛИЧ» може завжди перевірити за допомогою USSD-команди: для цього йому потрібно просто набрати комбінацію *112# та натиснути кнопку виклику.

Тарифний план «Всі мережі» діє до 30 квітня 2009 р. З 1 травня 2009 р. усіх абонентів, які обслуговувалися на цьому тарифному плані, буде автоматично та безкоштовно переведено на тарифний план «Для своїх».

Підключитися до тарифного плану «Всі мережі» може кожен абонент «МОБІЛИЧ», але тільки у період з 5 травня до 30 червня 2008 р. включно Для цього абоненту слід зателефонувати на короткий безкоштовний номер 222 і, керуючись підказками автовідповідача, здійснити перехід. Перше замовлення тарифного плану безкоштовне. Кожні наступні замовлення коштують 10 грн.

Детальніше щодо нового тарифного плану «Всі мережі» дивіться на сайті www.mobilych.com.ua

Довідка про «МОБІЛИЧ»:

Економ-послуга «МОБІЛИЧ» функціонує на технічній базі національного мобільного оператора «Київстар» – лідера українського ринку мобільного зв’язку. Економ-послугою «МОБІЛИЧ» можна скористатися на території, де мешкає 99,9% населення України, в усіх великих та малих містах та у понад 28 тис. сільських населених пунктів, на всіх основних національних та регіональних шляхах, на більшості морських та річкових узбереж України. «МОБІЛИЧ» надає послуги GPRS на всій території свого покриття України, забезпечує послуги передачі даних на базі технології EDGE на території України, де проживає 80% населення. «МОБІЛИЧ» надає роумінгові послуги в 54 країнах на 5 континентах світу.

«МОБІЛИЧ» – це раціональне рішення для простих людей.

Image

Оценка материала:

4.40 / 5
45 коп./хв. на всі номери – новий тарифний план «ВСІ МЕРЕЖІ» для абонентів «МОБІЛИЧ» 4.40 5 5
Прес-релізи / IT та зв'язок
05.05.2008 17:40 15589
Еще материалы раздела «IT та зв'язок»