<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"  Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготування  Коли Поливаний понеділок 2024 року: дата, історія та звичаї свята  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Україна посилить дальні удари по Росії – командувач британської арміївсі новини дня
15.08.2011 13:50 2438

Розшукуються практики корпоративної соціальної відповідальності на Львівщині для участі у конкурсі

Центр «Розвиток КСВ» (Київ) запрошує львівські компанії, бізнес-школи та університети подати свої практики корпоративної соціальної відповідальності (КСВ) для участі у конкурсі.

Участь у III Національному конкурсі бізнес-кейсів із КСВ є безкоштовною. Останній термін подання кейсів – 15 вересня 2011 року.

Конкурс проводиться за підтримки компаній «Ернст енд Янг» (генеральний партнер), «САН ІнБев Україна» (партнер «Better World»), «МТС Україна» (мобільний партнер) й «ESG» (комунікаційний партнер).

«Конкурс бізнес-кейсів допоможе компаніям регіону зацікавити інвесторів, а також поділитись своїми унікальними успішними практиками із корпоративної соціальної відповідальності», - вважає Марина Саприкіна, голова Центру «Розвиток КСВ».

«За результатами національного дослідження «Корпоративна соціальна відповідальність 2005-2010: стан та перспективи розвитку», яке було проведено в рамках програми «Об'єднуймося заради реформ» (UNITER), що здійснюється Pact Inc. та фінансується Агентством США з Міжнародного розвитку (USAID), рівень поінформованості із КСВ на Львівщині значно зріс – із 62,9% до 94,7%, - додає М. Саприкіна, - тут найінтенсивніше впроваджують практики соціальної відповідальності».

Оцінювати практики учасників буде міжнародне журі із 9 країн світу. Найкращі бізнес-кейси буде розміщено в публікації «Практики КСВ в Україні 2011». Також, компанії, які подали свої кейси, матимуть змогу представити їх на заключній конференції у грудні 2011 року.

Компаніям які бажають взяти участь у Конкурсі, слід звернутись до Олени Губанкової за адресою case@csr-ukraine.org, або телефоном: (044) 2801147, (093) 4687925.

Конкурс бізнес-кейсів із КСВ започатковано у 2009 році. За два роки зібрано близько 80 українських практик, які можна знайти на сайті www.csrcase.info. Переможцями 2010 року стали: 1 місце – Майкрософт Україна, «Міжкорпоративний університет», 2 місце – «Прикарпаття обленерго» й компанія «Астеліт», 3 місце – «Люксоптика» і «Мері Кей».

Центр «Розвиток КСВ» - провідна експертна організація з КСВ в Україні, член Правління Глобального договору ООН (2010-2011), Організаційний стейкхолдер GRI, національний партнер CSR Europe (Брюссель). Організація об’єднує 21 компанію України. Центр надає консультації з питань розробки стратегії, програм та комунікацій з КСВ, проведення моніторингу та оцінки ефективності проектів, підготовки і верифікації нефінансової звітності.

Оценка материала:

3.11 / 9
Розшукуються практики корпоративної соціальної відповідальності на Львівщині для участі у конкурсі 3.11 5 9
Бізнес / Новини підприємств
15.08.2011 13:50 2438
Еще материалы раздела «Новини підприємств»