<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
25.11.2011 13:00 904

Конференція KIEV ARBITRATION DAYS 2011: МИСЛИТИ ГЛОБАЛЬНО!

Асоціація Правників України провела конференцію з міжнародного арбітражу KIEV ARBITRATION DAYS 2011: мислити глобально!

17-18 листопада 2011 року Асоціація Правників України (АПУ) провела конференцію з міжнародного арбітражу KIEV ARBITRATION DAYS 2011: мислити глобально (КАД 2011). КАД 2011 стала першою міжнародною конференцією з міжнародного арбітражу, організованою власними силами АПУ.

 

Своїм вітальним словом КАД 2011 відкрив Президент АПУ пан Валентин Загарія. У своїй промові пан Загарія високо оцінив перспективи міжнародного арбітражу: «у багатьох країнах арбітраж є ефективним законним шляхом вирішення спорів, коли рішення приймається третьою стороною з метою забезпечення його неупередженості, об’єктивності та справедливості». В конференції взяли участь більше 130 провідних експертів в галузі міжнародного арбітражу, що приїхали з багатьох куточків світу. Серед них були практики та науковці з Австрії, Великобританії, Німеччини, Польщі, Румунії, США, Фінляндії, Франції, Швейцарії, Швеції та з України.

 

Команда адвокатської фірми «ENGARDE» (ENGARDE) гордиться тим, що Керуючий партнер фірми, пані Ірина Назарова, мала честь стати програмним координатором КАД 2011.

 

ENGARDE висловлює щиру подяку Виконавчому директору АПУ пані Олександрі Егерт за її видатний внесок в організацію конференції.

 

Провівши минулого року в Києві конференцію з міжнародного вирішення спорів в Україні, Росії та країнах СНД, Міжнародна правнича асоціація (IBA) значним чином мотивувала українську юридичну спільноту започаткувати КАД 2011.

 

В свою чергу, висококваліфіковані юристи зі всього світу надавали АПУ значну професійну підтримку, сповнену щирим ентузіазмом, в організації і проведенні КАД 2011. Команда ENGARDE вдячна др. Сабіне Конрад, пані Лізі Річмен, др. Галині Зуковій, серу Браяну Нілу, проф. Кристофу Шроєру, панові Матіасу Волькевіцу та панові Джозефу Тірадо за їх значну професійну підтримку КАД 2011 – від моменту зародження ідеї конференції до її втілення.

 

Члени організаційного комітету пан Сильвестр Пьєчковскі, др. Ерхард Бьом, др. Сабіне Конрад, пані Ірина Назарова зробили великий професійний внесок у створення програми КАД 2011.

 

Команда ENGARDE відзначає досягнення АПУ щодо залучення др. Сабіне Конрад в якості відповідальної особи за програму другого дня конференції, цілковито присвяченого інвестиційному арбітражу.

 

ENGARDE висловлює пошану та подяку всім гостям вітального прийому, що відбувся з нагоди відкриття конференції у Національному академічному ляльковому театрі. Вітальний прийом, серед інших шановних гостей та колег, відвідали пані Яна Зекмундова, посол Бельгії в Україні, сер Браян Ніл – Адвокат вищого рангу (Великобританія), пан Петро Порошенко – Міністр закордонних справ України (2009-2010рр.), Голова Ради Національного банку України.

 

У своєму відгуку про конференцію пані Ірина Назарова зазначила: «Команда ENGARDE вдячна Асоціації Правників України за нагоду бути залученими до організації КАД 2011»

Оценка материала:

3.29 / 7
Конференція KIEV ARBITRATION DAYS 2011: МИСЛИТИ ГЛОБАЛЬНО! 3.29 5 7
Бізнес / Новини підприємств
25.11.2011 13:00 904
Еще материалы раздела «Новини підприємств»