<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
06.07.2012 16:42 1188

АФ «ENGARDE» увійшла до переліку кращих юридичних фірм України

Адвокатська фірма «ENGARDE» увійшла до переліку кращих юридичних фірм України незалежної англомовної газети Kyiv Post.

Адвокатська фірма «ENGARDE» увійшла до переліку кращих юридичних фірм України незалежної англомовної газети Kyiv Post. Корпоративна практика фірми, а також її практика у галузі злиттів і поглинань посіли 20-тий рядок у підсумковій таблиці.

Огляд Kyiv Post складається за результатами рейтингів незалежних міжнародних довідників, в результаті чого дослідники видання отримують зважені, об’єктивні та незалежні від гравців ринку результати. Дослідники проаналізували результати українських юридичних фірм, яких вони досягли у 2011-2012 роках за оцінкою чотирьох всесвітніх юридичних довідників, що відомі своєю неупередженістю.

Видання Kyiv Post визнає, що його рейтинг не охоплює всі галузі діяльності юридичних фірм. До уваги брались лише дві основних практики: корпоративне право і злиття та поглинання, а також банківське і фінансове право. Не оцінювались, наприклад, судові практики українських фірм, адже юристи активно працюють і в такій галузі як судочинство та в інших галузях права.

З усіма результатами рейтингу ви можете ознайомитись за посиланням: http://www.kyivpost.com/content/business/kyiv-post-reviews-ukraines-top-law-practices-in-20.html#.T_Z7B_FhiSM

Оценка материала:

5.00 / 1
АФ «ENGARDE» увійшла до переліку кращих юридичних фірм України 5.00 5 1
Бізнес / Новини підприємств
06.07.2012 16:42 1188
Еще материалы раздела «Новини підприємств»