<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  Заплатити чи гальмувати: який штраф загрожує водію за перевищення швидкості  Коли білоруський диктатор піде "на спокій": відповідь Лукашенка  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°всі новини дня
24.02.2013 13:00 9816

«Дніпроавіа» повертається в українське небо

Компанія «Дніпроавіа» повертається до роботи і відновлює власне регулярне сполучення.

За звичним розкладом, тричі на день, літаки компанії здійснюватимуть рейси з Дніпропетровська у Київ та з Києва до Івано-Франківська. Аеропорти призначення підтвердили готовність обслуговування рейсів та пасажирів «Дніпроавіа».

У компанії запевняють – час змушеного простою витратили із користю. За місяць оновили пасажирські крісла, змінили обшивку та поклали в салонах нове килимове покриття.

«4 літаки повністю готові до використання на регулярних рейсах компанії, решта проходить регламентні роботи та з уведенням їх у експлуатацію відкриватимуться нові маршрути», - пообіцяв комерційний директор ПАТ АК «Дніпроавіа» Сергій Посилаєв.

Крім підготовки власне літаків, компанія також готувала й персонал. А також розробила нову тарифну політику, покликану вразити клієнтів доступними цінами. «Передбачені тарифи від 100 доларів або 800 гривень - туди й назад», - розповів Посилаєв.

Поки що компанія літатиме за зимовим розкладом, а з переходом на літній час до списку напрямків «Дніпроавіа» мають додатися Москва, Єреван, Тбилісі, Батумі, Відень, Стамбул, Салоніки та Дубаї, вказує у свому сюжеті ТСН.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Дніпроавіа» повертається в українське небо 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
24.02.2013 13:00 9816
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»