<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
03.04.2013 14:50 640

АФ «ENGARDE» рекомендують як провідних спеціалістів у галузі

Партнерів АФ «ENGARDE» рекомендують як провідних спеціалістів у галузях вирішення спорів та корпоративного права і злиттів та поглинань.

Керуючого партнера АФ «ENGARDE» Ірину Назарову визнано провідним спеціалістом в галузі вирішення спорів, згідно з результатами останнього дослідження The Legal 500 – EMEA. За результатами опитування за 2013 рік її вважають ‘однією з кращих’ серед юристів, що практикують в галузі вирішення спорів в Україні.

Одночасно з цим Андрія Вишневського, Старшого партнера АФ «ENGARDE», визнано провідним юристом в галузі корпоративного права та злиттів і поглинань. Учасники ринку відзначають його за те, що він надає ‘послуги дуже високого рівня’.

На додаток до високих досягнень фірми, як в галузі вирішення спорів, так і в галузі корпоративного права та злиттів і поглинань, партнерів АФ «ENGARDE» Ірину Назарову та Андрія Вишневського відзначають за ‘непересічну орієнтованість на клієнта’.

Оценка материала:

5.00 / 1
АФ «ENGARDE» рекомендують як провідних спеціалістів у галузі 5.00 5 1
Бізнес / Новини підприємств
03.04.2013 14:50 640
Еще материалы раздела «Новини підприємств»