<
НОВИНИ ДНЯ: Хто з українців зможе отримати паспорт за кордоном: перелік категорій чоловіків  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозки  США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°всі новини дня
30.04.2013 17:44 750

Рейтинг Chambers Europe високо оцінив ENGARDE в галузі вирішення спорів

За результатами авторитетного міжнародного дослідження АФ «ENGARDE» рекомендовано серед провідних українських юридичних фірм, що спеціалізуються в галузі вирішення спорів.

26 квітня цього року вийшов в світ рейтинг Chambers Europe 2013. За результатами цього авторитетного міжнародного дослідження АФ «ENGARDE» рекомендовано серед провідних українських юридичних фірм, що спеціалізуються в галузі вирішення спорів (Група 2). Опитані джерела називають АФ «ENGARDE» «активною та успішною» фірмою на юридичному ринку України.

Керуючий партнер фірми Ірина Назарова визнана кращою в індивідуальному рейтингу судових юристів (Група 1). Джерело називає Ірину «однією з ключових арбітражних юристів в Україні». Андрій Вишневський, Старший партнер АФ «ENGARDE», входить до Групи 3 індивідуального рейтингу та визнаний ключовим юристом судової практики.

Ознайомитися з усіма рейтингами та редакційними матеріалами можна на сайті chambersandpartners.com.

Оценка материала:

5.00 / 1
Рейтинг Chambers Europe високо оцінив ENGARDE в галузі вирішення спорів 5.00 5 1
Бізнес / Новини підприємств
30.04.2013 17:44 750
Еще материалы раздела «Новини підприємств»