<
НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати йогуртовий десерт з ягодами  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі США  Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічки  Коли День вишиванки 2024: дата, традиції і цікаві факти  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травеньвсі новини дня
Політика
Україна
14.08.2014 5220

На озброєнні бойовиків з’явилися малогабаритні станції супутникового зв'язку

Росія переправляє в Україну сучасні малогабаритні станції супутникового зв'язку Р-438М власного виробництва, що дають змогу підтримувати зв'язок на великих відстанях із використанням відповідних супутників.

Як повідомляє інформаційно-аналітичний центр РНБО, одну з таких станцій нещодавно вилучили українські військові у незаконних збройних формувань під час бою в районі м. Лутугиного Луганської області.

Крім того, в РНБО відзначають збільшення кількості провокацій на кордоні з Україною з російського боку, зокрема, силами авіації. «З військового аеродрому у Валуйках Бєлгородської області періодично вилітають два винищувачі ЗС Російської Федерації. Один із літаків курсує в західному напрямку вздовж кордону України, інший - у східному, під час польотів мають місце випадки перетину повітряного простору України», - йдеться в повідомленні.

Оценка материала:

5.00 / 1
На озброєнні бойовиків з’явилися малогабаритні станції супутникового зв'язку 5.00 5 1
Політика / Україна
14.08.2014 5220
Еще материалы раздела «Україна»