<
НОВИНИ ДНЯ: Статус бронювання від мобілізації: в Міноборони зробили "неможливе можливим" в застосунку "Резерв+"  Завершення війни в Україні в пріоритеті. У Трампа назвали цілі у разі перемоги на виборах  Місцями дощі та навіть грози: прогноз погоди в Україні на 27 червня  Чотири області накриють дощі: синоптики уточнили прогноз на четвер в Україні  Студентів відрахують за відмову від базової військової підготовки, - постанова уряду  Які вакансії в армії найбільш популярні та скільки людей на них відгукуються  В Україні 27 червня переважно без опадів, вдень до 30°всі новини дня
Бізнес
Економіка
17.03.2010 12:32 5811

S&P не стало снижать рейтинг Греции

Греции удалось избежать снижения рейтинга от агентства S&P. Однако агентство не удержалось от снижения прогноза по рейтингу, сообщает Wall Street Journal.

Аналитик S&P Марко Мрсник заявил, что планы Греции по снижению дефицита поддерживают текущий рейтинг ВВВ+, и что мер правительства достаточно, чтобы «достичь бюджетных целей на 2010 г.». Тем не менее, снижение прогноза по рейтингу означает, что в агентстве сомневаются в том, что стране удастся удержать взятые темпы снижения бюджетного дефицита.

Оценка материала:

3.13 / 8
S&P не стало снижать рейтинг Греции 3.13 5 8
Бізнес / Економіка
17.03.2010 12:32 5811
Еще материалы раздела «Економіка»