<
НОВИНИ ДНЯ: Розпочинається найцікавіше: Кримському мосту невдовзі настане кінець  На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі  В Украине в понедельник, 6 мая, ожидается облачная погода. Местами возможны кратковременные дожди  В Україні потеплішає, але будуть грози: прогноз на початок тижня  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грози  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 6 – 12 травня  В Україні тиждень почнеться з дощів, удень до +25°всі новини дня
Прес-релізи
IT та зв'язок
28.02.2008 20:46 16520

Стартував третій Всеукраїнський шкільний Чемпіонат з футболу «DJUICE ГОЛ 2008»

Молодіжний мобільний бренд DJUICE спільно з Міністерством освіти та науки України розпочинає третій Всеукраїнський Чемпіонат з футболу серед школярів «DJUICE ГОЛ 2008». Віднині у змаганнях будуть задіяні й дівчата.

Кожен учень 6-8 класів із загальноосвітніх шкіл 64-х міст України, який любить грати у футбол, зможе взяти участь у загальнонаціональних змаганнях і виграти головний приз – поїздку до Італії. Особливість нинішнього сезону – віднині у змаганнях будуть задіяні й дівчата: через участь у Чемпіонаті груп підтримки «DJUICE ФАН 2008».

Чемпіонат «DJUICE ГОЛ» вже третій рік поспіль є безпрецедентною за масштабністю, рівнем проведення та тривалістю подією. Юні футболісти з майже 2 300 шкіл з усієї України протягом трьох весняних місяців виборюватимуть право вважатися найкращою шкільною футбольною командою України – Чемпіоном «DJUICE ГОЛ 2008».

Чемпіонат «DJUICE ГОЛ 2008» є третім сезоном загальнонаціональної молодіжної шкільної футбольної програми, яку розробив та втілює бренд DJUICE від лідера українського ринку мобільного зв’язку компанії «Київстар». Як і у попередні сезони, метою Чемпіонату «DJUICE ГОЛ 2008» є сприяння популяризації здорового і активного способу життя серед молоді та впровадженню фізичної культури і спорту в повсякденний побут юнаків та дівчат, зміцнення їхнього здоров’я, підготовка молоді до життя та трудової діяльності. Через участь у Чемпіонаті DJUICE прагне надавати юнакам можливість проявити свої спортивні здібності, вибороти перемогу і стати героєм власної школи та міста.

За роки існування Чемпіонат «DJUICE ГОЛ» посів важливе місце у житті українських школярів. Його включено до переліку обов’язкових заходів Міністерства освіти та науки України.

Чемпіонат «DJUICE ГОЛ» складається з декількох інтегрованих міні-чемпіонатів: «DJUICE ГОЛ» – основний для хлопчиків; «DJUICE ФАН» – для дівчат; конкурс стінгазет – загального змагання для усіх фанів.

Чемпіонат проходитиме у кілька етапів: Кваліфікаційний, Міський, Регіональний та Національний – максимально наближено до структури «справжнього» професійного футболу – за схемами ФІФА та олімпійською. Аби взяти участь у змаганнях, команди повинні заповнити відповідну заявку та у визначений термін подати її до Оргкомітету. Фінальна гра відбудеться 17 травня в Києві на Майдані Незалежності, де змагатимуться переможці регіональних ігор – всього 4 команди. У цей же день визначиться переможець Чемпіонату «DJUICE ФАН 2008». В результаті Чемпіонату команди вболівальників та футболістів посядуть І, ІІ, ІІІ та IV місця. Переможці Всеукраїнського Чемпіонату з міні-футболу у спортивних залах «DJUICE ГОЛ 2008», які стануть кращими серед футболістів усіх 64-х міст-учасниць та виборють почесне звання Чемпіону України з міні-футболу, отримають приз у вигляді чудової подорожі до Італії.

Попередні сезони Чемпіонату продемонстрували яскраву активність дівочої аудиторії змагань у їх прагненні підтримати свої футбольні команди. Тому на численні прохання DJUICE започатковує у сезоні 2008 року Чемпіонат груп підтримки «DJUICE ФАН 2008». На них очікує захоплююче артистично-танцювальне змагання за головний приз – можливість відвідати ексклюзивні уроки одного з провідних танцюристів України Владислава Ями.

Традиційно у рамках Чемпіонату відбуватиметься он-лайн конкурс уболівальницьких стінгазет. Проголосувати за найкращу стінгазету, а також отримати повну інформацію про Чемпіонат можна буде на офіційних web- та wap-порталах «DJUICE ГОЛ 2008» – www.djuice.com.ua або wap.djuice.com.ua. Переможець конкурсу стінгазет отримає, в свою чергу, призові білети на один з футбольних матчів осінньої серії ігор у Києві.

Підтримка всього найсвіжішого та прогресивного в житті молодих людей України – у цьому полягає концепція стилю життя DJUICE, який сповідується молодіжним мобільним брендом України.

Повну інформацію про Чемпіонат «DJUICE ГОЛ 2008» та «DJUICE ФАН 2008» можна отримати в режимі 24Х7 на офіційних web- та wap-порталах «DJUICE ГОЛ 2008» – www.djuice.com.ua або wap.djuice.com.ua.

Довідка про бренд:

DJUІCE – молодіжний міжнародний бренд, що був розроблений і запущений компанією Telenor (партнером «Київстар») у Швеції в 2002 році, а після широкомасштабних досліджень адаптований для українського ринку. Сьогодні DJUІCE, окрім України, успішно працює у Швеції, Норвегії, Угорщині, Бангладеш та Пакистані. DJUІCE має унікальне позиціонування на ринку, що забезпечує йому визнання молодих користувачів мобільного зв'язку. Таким чином, абонентами DJUІCE в Україні є 9,23 млн осіб (станом на 01.02.2008).

Оценка материала:

4.44 / 9
Стартував третій Всеукраїнський шкільний Чемпіонат з футболу «DJUICE ГОЛ 2008» 4.44 5 9
Прес-релізи / IT та зв'язок
28.02.2008 20:46 16520
Еще материалы раздела «IT та зв'язок»