<
НОВИНИ ДНЯ: Уникнути вручення повістки більше не вдасться: Кабмін затвердив нові правила  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росії  Зеленський оцінив перспективи нового контрнаступу ЗСУ і назвав умову  В Україні 19 травня утримається суха погода, вдень до +24°  Політолог пояснив, чому Китай буде й надалі підтримувати Путіна  У Польщі змінюють виплати для біженців: що потрібно знати українцям  Закон про мобілізацію набув чинності: оновлення даних, штрафи, конфіскація авто, відстрочка, ВЛК – всі зміни від 18 травнявсі новини дня
17.06.2011 11:10 3179

Адвокат Ірина Назарова обрана до Арбітражної комісії ІСС

Керуючого партнера АФ «ENGARDE» обрано в якості першого представника від України до Арбітражної комісії Міжнародної торгової палати (ІСС) у Парижі

17 червня 2011 року Міжнародна торгова палата (ICC, Paris) схвалила призначення адвоката Ірини Назарової представником від України до складу Арбітражної комісії цієї організації. Це призначення є виявом довіри і визнанням професіоналізму адвоката Назарової.

Арбітражна комісія у своєму вітальному листі зазначила, що вона «з нетерпінням чекає на внесок у роботу Комісії» пані Назарової. Керуючий партнер АФ «ENGARDE» так відгукнулась на своє призначення: «Для мене велика честь бути обраною в якості члена Арбітражної комісії ІСС. Це водночас дуже приємно і відповідально. В комісії я братиму участь у розробці та вдосконаленні арбітражних правил та рекомендацій з метою покращення роботи арбітражу як засобу вирішення спорів».

Арбітражна комісія ІСС розробляє правила вирішення комерційних спорів для всесвітньої ділової спільноти. Шляхом запровадження таких правил до національних законодавств та комерційної практики вони стали невід’ємною частиною ділового життя компаній і корпорацій в усіх куточках планети. До складу Арбітражної комісії ІСС входять провідні експерти права, що представляють найкращі юридичні фірми, наукові установи, арбітражні суди та корпорації.

Весь колектив «ENGARDE» вітає Ірину з цим великим професійним звершенням та бажає їй наснаги у роботі на цій відповідальній посаді.

 

Довідка.

Адвокатська фірма «ENGARDE» є одним з провідних гравців українського юридичного ринку, що надає консультації у більшості галузей українського права та міжнародного приватного права. Зокрема, фірма є лідером на українському та міжнародному ринках юридичних послуг у галузях вирішення судових та арбітражних спорів, корпоративного права, антимонопольного права та злиттів і поглинань. Серед клієнтів ENGARDE – великі національні корпорації, приватні особи та закордонні інвестори.

Якщо у вас виникли питання щодо діяльності фірми чи ви потребуєте консультації наших юристів, звертайтесь за номером 044 498 73 80, або пишіть на адресу електронної пошти: office@engarde-attorneys.com

Оценка материала:

3.00 / 6
Адвокат Ірина Назарова обрана до Арбітражної комісії ІСС 3.00 5 6
Бізнес / Новини підприємств
17.06.2011 11:10 3179
Еще материалы раздела «Новини підприємств»