НОВИНИ ДНЯ: Захоплення Вугледара навряд чи дасть росіянам особливу оперативну перевагу, - ISW  Загарбники не встигнуть добудувати захисні споруди для Керченського мосту цього року — Плетенчук  Як приготувати куряче філе в соєвому соусі на сковороді  Що розлютило республіканців?: усе про розслідування візиту Зеленського та вимогу звільнити Маркарову  "Одягайтеся дуже тепло": синоптикиня Діденко попереджає про серйозне похолодання в Україні  Байден терміново збирає засідання “Рамштайну” на рівні лідерів  Як приготувати грецький соус дзадзикі: розповідає фудблогервсі новини дня
23.03.2012 13:30 873

ENGARDE рекомендує судові змагання з інвестиційного арбітражу

ENGARDE надала підтримку 5-м Міжнародним змаганням з інвестиційного арбітражу, що відбулись в університеті ім. Ґьоте у м. Франкфурт.

12-16 березня 2012 року ENGARDE надала підтримку 5-м Міжнародним змаганням з інвестиційного арбітражу, що відбулись в університеті ім. Ґьоте у м. Франкфурт, Німеччина (Frankfurt Investment Arbitration Moot Court). ENGARDE виступила спонсором змагань, а Керуючий партнер фірми Ірина Назарова взяла в них участь в якості арбітра.

Франкфуртські судові дебати з інвестиційного арбітражу орієнтовані на вирішення конфліктів, що пов’язані з захистом міжнародних інвестицій. Кожна з команд-учасниць представляє аргументи позивача та відповідача трибуналу, що складається з досвідчених арбітрів. Зазвичай конкурсне завдання моделює судовий спір між іноземним інвестором та державою, що повинен бути вирішеним відповідно до арбітражних регламентів провідних арбітражних інституцій світу. Ці змагання традиційно висувають високі вимоги до професіоналізму учасників. Цьогорічні змагання зібрали талановитих студентів-правників зі всього світу, які в напруженій боротьбі вирішили складний інвестиційний спір, що сягав своїм корінням у право та бізнес-практику Стародавньої Греції.

Програма судових змагань з міжнародного інвестиційного арбітражу була насичена не лише виступами команд-учасниць, але й активним професійним спілкуванням. Зокрема в рамках заходу було проведено круглий стіл, присвячений розвитку законодавства ЄС в галузі інвестиційного арбітражу. Підтримку в організації круглого столу надала Асоціація друзів та випускників Школи міжнародного арбітражу (Лондон, Великобританія). Під час круглого столу були обговорені перспективи та наслідки скасування угод про сприяння і захист інвестицій між країнами-членами ЄС, а також наслідки передачі компетенції над здійсненням інвестиційної політики наднаціональним органам Європейського Союзу.

Після повернення з Франкфурту Ірина Назарова так відгукнулась про цей захід: «Це були чудові і прекрасно організовані змагання! Завдання підняло велику кількість складних професійних питань, що змусили думати як студентів, так і арбітрів. Такі дебати обов’язково слід відвідувати!»

Оценка материала:

4.00 / 6
ENGARDE рекомендує судові змагання з інвестиційного арбітражу 4.00 5 6
Бізнес / Новини підприємств
23.03.2012 13:30 873
Еще материалы раздела «Новини підприємств»