НОВИНИ ДНЯ: Помпео назвав обмеження далекобійних ударів по Росії "стратегічно дурними"  Спагеті з м’ясним рагу: рецепт від Савви Лібкіна  В Україні прогнозують теплу погоду до кінця тижня - вдень прогріє до +28°  Більше 10 рекордів і не тільки. Синоптики підбили підсумки погоди у Києві у вересні  Коли буде бабине літо 2024: синоптик сказала, чи чекати потепління у жовтні  Осінні дощі на заході та літнє тепло на решті території: прогноз погоди в Україні на 3 жовтня  Останні дні сонця: синоптикиня анонсувала дощовий кінець тижня у Києвівсі новини дня
Політика
Україна
03.12.2012 11:51 8741

Влада придумала спосіб «протягнути» валютний закон в Раді

Верховна Рада у вівторок може ухвалити закон про 10% валютний податок.

За словами джерела, Нацбанк вирішив зменшити ставку податку з 15% до 10%, і в такій формі провести його через Верховну Раду.

Проте перший заступник керівника фракції Партії регіонів у Верховній Раді Михайло Чечетов підтвердив, що парламент 4 грудня проголосує за введення 15%-ного податку на продаж валюти, якщо Нацбанк вирішить внести цей закон.

«Треба виправити ситуацію, коли брудні спекуляції певних фінансових структур похитнули курс гривні. Ми в Раді навіть не прийняли, а просто обговорили цей закон - і долар вже стабілізувався. Так що треба продовжувати», - сказав він.

Як повідомлялося, нещодавно депутат від Партії регіонів, член Комітету ВР з питань фінансів і банківської діяльності Василь Горбаль також заявив, що законопроект про 15% податок на продаж валюти може розглянути парламент ще цього скликання.

За матеріалами «Комсомольская правда в Украине», «Экономическая правда»

Оценка материала:

4.00 / 2
Влада придумала спосіб «протягнути» валютний закон в Раді 4.00 5 2
Політика / Україна
03.12.2012 11:51 8741
Еще материалы раздела «Україна»