<
НОВИНИ ДНЯ: Без сюрпризів не минеться: синоптик дав прогноз погоди на все літо  Парламентські вибори в Британії: хто прийде до влади та чи збережеться любов Лондона до Києва  Нацбанк хоче обмежити перекази між картками: якими будуть ліміти  Вихідні будуть теплими, але з короткочасними дощами  Доведеться підвищити податки: на потреби армії потрібно ще 300 млрд грн — Гетманцев  Заборона публікацій судових рішень про мобілізацію і ухилянтів: ВР ухвалила скандальний закон у першому читанні  Росіяни зав'язли у вуличних боях за Вовчанськ та зазнали великих втрат, - Сирськийвсі новини дня
11.12.2012 1146

Росія знову відкрила своє небо для «АероСвіту»

Федеральне агентство повітряного транспорту (Росавіація) зняла обмеження на використання повітряного простору РФ для української авіакомпанії «АероСвіт».

«У зв'язку з погашенням заборгованості перед ФГУП «Держкорпорація з організації повітряного руху в РФ» та надходженням на його рахунку 246 тис. дол, Росавіація, керуючись вимогами повітряного законодавства, скасовує обмеження на надання державної послуги з аеронавігаційного обслуговування рейсів авіакомпанії «АероСвіт» в повітряному просторі РФ», - йдеться в повідомленні повітряного відомства.

10 грудня 2012 р. повідомлялося, що Росавіація прийняла рішення про припинення аеронавігаційного обслуговування всіх рейсів української авіакомпанії «АероСвіт» на території Росії з 00:01 мск 11 грудня.

Про те, що польоти компанії «АероСвіт» можуть бути припинені, стало відомо 5 грудня. Тоді Росавіація повідомила, що борг українського перевізника за аеронавігаційне обслуговування на повітряних трасах перевищив 1 млн дол, аеропортове і аеронавігаційне обслуговування в Шереметьєво - 180 тис. дол пізніше повідомлялося, що компанія почала частково погашати борги.

Оценка материала:

5.00 / 2
Росія знову відкрила своє небо для «АероСвіту» 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
11.12.2012 1146
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»