<
НОВИНИ ДНЯ: Чи будуть заморозки в Україні до літа: синоптик надав докладний прогноз погоди на тиждень  Чому в Кремлі кажуть про "буферну зону" в Україні: аналітики пояснили  Наталка Діденко назвала області, в яких 20 травня буде найспекотніше  В Україні потепліє, але не без "сюрпризів": прогноз погоди на тиждень  Погода на літо 2024: чи буде сильна спека в Україні  Чи заборонять в Україні Telegram – що кажуть в ГУР  Справжнє тепло повертається: синоптики потішили прогнозом погоди на 20 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
13.12.2012 21:00 5486

Соратника Черновецького затримали у Грузії

Екс-начальника Головного управління комунальної власності Києва, депутата Київради від Блоку Леоніда Черновецького Анатолія Чуба затримали в Грузії.

Про це повідомив заступник начальника управління зі зв’язків з громадкістю МВС Іван Бабаєв.

«Його затримали 11 грудня», – повідомив він «Тижню».

Бабаєв також зазначив, що в розшук Чуба оголошував УБОЗ Києва, а екстрадицією займається Генпрокуратура.

Інші деталі затримання не повідомляються.

Анатолій Чуб перебував в розшуку з 2011 року. 21 вересня минулого року прокуратура Києва порушила кримінальну справу проти чиновника за підозрою в зловживанні службовим становищем, що призвело до незаконної приватизації 9-поверхового житлового будинку у столиці.

Також Чуб проходить у справі про зникнення документів на приватизацію за 2006-2010 роки, які викрали разом з джипом, коли ще один депутат з блоку мера, Петро Іванов, віз їх з главку в комісію Київради.

 

Оценка материала:

5.00 / 2
Соратника Черновецького затримали у Грузії 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
13.12.2012 21:00 5486
Еще материалы раздела «Столиця»